| Anonimu173 a întrebat:

Ca sa te duci mercenar în Africa în conflictul din Congo, trebuie sa fii antrenat special? Sau te poti duce doar dacă ai făcut armata?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ei cred că te iau oricum... Acu depinde de tine daca vrei sa mori acolo sau nu.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E interesant ca ai pus intrebarea asta.
Normal ca trebuie sa fii antrenat special, te poti inscrie la dl Pot ra sau alti soldati din Legiunea Straina. Ei cu asta se ocupa.
S-au antrenat si au fost trimisi soldati, oameni din Politie si alte structuri ale statului.

Exista si un reportaj facut de Televiziunea Romanain Sept 2024, cu corespondentul special Adelin Petrisor fix pe tema asta.

| Cinic a răspuns:

Doar daca ai facut armata sau daca ai ceva experienta in paza si protectie, gen sti sa folosesti un acum

| Anonimu173 explică (pentru Cinic):

Trebuie sa fii militar cu experiență din teatrele de operațiuni Irak, Afganistan sau poți fi înrolat doar dacă ai fost în armată? Pentru ca am înțeles ca mercenari romani instruiesc armata congoleza.

| Cinic a răspuns (pentru Anonimu173):

Nu stiu exact procedura dar nu-i musai sa fii militar(oficial)Adica daca ai terminat un contract de 5 ani in legiunea straina, orice companie de mercenari va dori sa te angajeze.

| Anonimu173 explică (pentru Cinic):

Știu asta cu legiunea străină, pentru ca oamenii din legiunea straina sunt unii dintre cei mai bine antrenați din lume, dar eu ma refeream dacă ai fost militar în armata romană simplu, soldat gradat de exemplu, dar fără experienta în operațiuni militare cum era Afganistan Irak

| Cinic a răspuns (pentru Anonimu173):

Nu stiu