| miauu a întrebat:

Calitatile vietii?
ce spuneti despre ele?winking

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Viata nu are calitati sau defcte, poti avea o viata frumoasa sau urata, usoara sau grea, implinita sau nu, plina de satisfactii sau nu, lunga sau scurta. Poti spune :viata ar trebui sa fie plina de satisfactii ( satisfactiile vietii) dar nu poti spune viata este satisfacatoare. Poti spune :in viata mea am fost religioasa, nu viata este religioasa. Si in general, omul face viata mai buna, mai frumoasa...Viata este o notiune, deci un lucru.

6 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

As reproduce drept raspuns deviza revolutionarilor francezi":Liberte, Egalite, Fraternite!"

| Nişka a răspuns:

Hm...DE CELE MAI MULTE ORI DEGEABA AI CALITATI DACA NU AI SI PUTIN NOROC, degeaba esti destept daca nu esti ambitios, degeaba esti amandoua daca nu ai pe nimeni alaturi sa te sprijine. Eu spun ca si calitatiile acestea trebuie sa fie insotite de ceva norocwinking

| MidnightLady a răspuns:

Cu o mica deviere de la subiect, spun ca orice defect atunci cand stii sa-l recunosti, poate fi transformat intr-o calitate. Deci depinde de noi in ce parte se inclina balanta.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot sa neg ca as fi adeptul a cit mai multe cu atit mai bine.

| andalu a răspuns:

Nebunicix inca nu ai inteles ca norocul este doar un termen inventat pe noi pentru a putea avea o scuza pentru succesul altora si nu al nostru?! Norocul ti-l faci singur(a).
pentru a raspunde la intrebarea ta, Bablas, ar trebui sa inteleg ca viata are calitati, insa pana la vasrta asta nu stiam ca viata (personificand-o, nu?!) detine asa ceva

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Viata are calitati? In ipoteza asta inseamna ca moartea are defecte?

De cand?

Întrebări similare