anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cam cât ar costa sa ma de colorez și vopsesc la salon? Nu vreau tot parul, doar 2 parti din fața adică mi-am vopsit bretonul crescut(pana la umeri) și acum vreau sa revin la culoarea inițială. So...pretul depinde de cantitate sau nu? Din nou, doar 2 parti din fata adică bretonul care a crescut pana la umeri.

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

La un salon cât de cât respectabil, așa ceva incepe de la vreo 50 lei

| CristianaCrss a răspuns (pentru sierra1):

La un salon m-a costat vreo 95 lei ca să ma tund pana la umeri, nu aveam parul foarte lung dar nici scurt ca să ma tundă ca și cum mi-ar fi luat puțin din vârfuri. Sincer și-a meritat cât de cât banii adică mi l-a spălat, tuns, îndreptat, mi-a aplicat pe par uleiuri și spray-uri de fixare, rezistare etc dar totuși un răspuns mai concret se poate? happy adică asa după tine, după aceste "noutăți" cam cât ar costa?

| sierra1 a răspuns (pentru CristianaCrss):

Sunt prețuri fcț. de locație - acasă la "stlist" e una, pe centru la salon, e altceva

M-am răzgândit, vreau doar sa îmi decolorez părțile vopsite cu roscat. Dar nu am inteles, prețul variază după cantitatea pe care o consuma pentru a îmi vopsi parul?

Păcat că n-ai ințeles!

repet: Sunt prețuri fcț. de locație (unde fcț. se citește "in funcție de locație")

Asta am înțeles dar mi se pare aiurea ca de exemplu sa îți vopsești puțin vârfurile și sa îți ia 500 lei... Idk

Ehe, frumuse'ea costă. Mai ales in centru

6 răspunsuri: