| Yell0w a întrebat:

Cam cate ore ascultati muzica in casti pe zi? big grin Eu ascult cam non-stop si mi se spune ca voi surzii laughing dar n-am nicio problema cu urechile. thinking

Răspuns Câştigător
| a1doru a răspuns:

Daca follosesti casti care acopera urechea si nu din acelea mici, daca volumul la care asculti este unul moderat, nu risti mare lucru.in schimb,castile alea,''dop'', si un volum mare, iti vor crea 100% probleme, dupa ceva timp.

12 răspunsuri:
| Yell0w explică:

Da ce trebuie sa-ti dau eu tie exemple ma?
Eu tot nu inteleg cine in mm te crezi?
straight face

| Yell0w explică:

In plus chiar ma bucur ca am asa efecte asupra ta. thinkinghappydevil

| chelie91ptm a răspuns:

22 de ore

| chelie91ptm a răspuns:

23

| chelie91ptm a răspuns:

24 fara 15

| Fiuryan a răspuns:

Acum nu ai nicio problema, dar in viitor o sa ai... insa... who cares? asculta linstitwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu asculti muzica, fiinto? Scuze ca te-am jignit cu
"fiinta" ca ma injurai daca te faceam "om".

Eu ascult MUZICA de cand ma trezesc, toata ziua, tot timpul meu liber. Tu ce asculti, ma? ROCK ON

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Macar eu am talent la gramatica, fiinta primitiva.
Ce fel de rock? Exemple de formatii:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma numesc Ana, am 14 ani si ai niste texte in tine de ma apuca durerile menstruale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Efecte virtuale - inexistente. Da, m-ai intrebat cine ma cred.

| DozaDeVise a răspuns:

Ei bine si eu am aceasta problema laughing
Sunt sa ascult chiar aceeashi melodiie ore intregi!¡
yubessk muzicaa :X
uneori ma gandesc si la faza cu castile si le scot dand muzicaa mai tare la laptop la comp sau la tv daca nu deranjez pe nimeni big grin
daca ascultzi la telefon si vrei sa se auda mai tare si ai tel cu touchscreen ai putea face ca mine si sa´l pui intr´un pahar uscat un pic mai mare decat telefonul de preferat si o sa se auda mai bine
si cam cate ore ascult muzica pe zi...mmm...defapt eu nu pot trai fara muzicaa si sunt in stare sa ascult non-stop
pot sa´mi fac si teme si sa citesk si sa dorm cu muzicaa deschisa laughing
ascult aproape orice gen de muzicaa [dar urasc manelele tongue]

| Seby484 a răspuns:

Pai daca asculti ca oamenii normali adica la un volum decent nu vei patii nimic...iar daca asculti foarte tare.in timp vei avea probleme nu acum pe momenttongue