ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a întrebat:

Cam ce ar trebui sa facem ca sa nu se mai poata posta anonim pe site?
Au inceput sa apara tot felul de intrebari si raspunsuri stupide, jignitoare la extrem, postate anonim. Deci, functia de raportare nu are niciun sens.
Pacat! Era un site pe care intram cu placere, dar acum, pur si simplu mi-e greata de ce citesc aici.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu. Pe alte site-uri ai posibilitatea doar sa vizualizezi ce s-a postat. Daca vrei sa postezi tu ceva, trebuie sa ai automat cont. Aici este la fel doar in privinta votarii. Adica nu poti vota decit daca ai cont, trebuie sa se extinda asta si in privinta postarii. Cine are cont, sa poata posta si vota, cine nu are cont sa nu poata decit citi ce apare pe site.

11 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 explică:

Sensei, cred ca tu vorbesti despre site-uri realizate de profesionisti, nu? laughing

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 explică:

@Flav: Uite o mentalitate "sanatoasa"! Deci, daca nu e cu plata, se poate accepta orice!
Cu, sau fara plata, motivul pentru care a fost creat este unul foarte bun. Din pacate, datorita unor scapari tehnice, a devenit, pe rand, teren de lupta sau loc de joaca pentru diferiti frustrati. Si atunci, pentru ca frustratii sunt prea multi si prea stupizi pentru a-i ridica la un nivel de cultura superior, coboram noi la nivelul lor si devenim minoritari intr-o "comunitate" de nesimtiti care, dupa ce ca debiteaza ineptii si obscenitati, o mai fac si anonim.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 explică:

Oh...se pare ca deranjez rau de tot...Nicio problema. Oricum, e munca in zadar. Din ce in ce mai multe intrebari stupide si raspunsuri pe masura. Pot sa las linistita site-ul sa se autodistruga.

| Flav a răspuns:

Ma doare capul. Platiti taxe ca folositi site-ul asta?

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

De acord cu @Bro, am spus-o de mai multe ori, ar trebui să devină obligatorie logarea, la urma urmei nimeni nu-ţi cere numele real...Am observat întrebări mai vechi inundate de răspunsuri injurioase, comentarii prosteşti, aşa ceva nu exista când am descoperit eu TPU, ce naiba, parcă ar fi trecut 100 de ani de atunci nu doar câteva luni!

Abh
| Abh a răspuns:

Sustin petitia, insa Flav are dreptate, cand consideri ca e prea mult si nu mai suporti, poti pleca. Vor veni altii in locul tau. Sunt sigur ca si adminii vad dezavantajele sistemului actual, dar daca ei nu fac nimic ca sa-l repare, ce putem noi sa facem?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aqualuna, asta-i relativitatea timpului laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca am raspunde cat mai multi la aceasta intrebare votand pro desfiintarii postarii anonime, probabil s-ar lua masuri(stiu ca se propunea infiintarea a doua noi rubrici: sport si filme, la care Raluca a zis ca va urmarii intrebarea, depinzand de numarul de raspunsuri ).
Deci, eu una sunt pro big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

C2rmen, masuri nu se vor lua. Raluca nu asculta de nimeni... sau laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sustin si eu petitia pentru interzicerea postarilor anonime, dar ma inscriu si pe lista lui @Flav si @Abh

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma inscriu pe toate listele... mele. Na laughing