Va scriu pentru ultima oara ca sinteti pe linga subiect. reactia mea, daca este rautaciosa, a dvs este prosteasca ( poate incetati sa ma jigniti!). da, eu nu pot fi ingaduitor cu un hot, dvs puteti! Cine este normal si cine nu? Asa cum v-am mai spus suferinta psihica se naste in cel ce " inghite " greselile celorlalti ...eu nu fac asta ci dvs! Deci?
Eu va sfatuiesc pentru ultima oara sa aveti o atitudine decenta si sa mai studiati.
Ps. Toleranta zero! Acesta este mersul societatii. Pt asta s-au inventat puscarii si pedepse de tot felul. Societatea nu iarta ci reactioneaza si pedpseste ...de la banalul mers fara bilet pina la crime... N-am vazut inca articol cu iertare!
Si organismul uman reactioneaza violent daca este atacat de un microb, daca nu, moare! Asa si societatea, asa si noi, asa este in logica firii.
Asta cu iertarea o fi valabil pe lumea cealalta.
Si am impresia ca mai faceti o confuzie. Am spus toleranta zero pentru cei intregi la minte care fac intentionat impotriva societatii. Eu nu ma refer la persoane bolnave fizic sau psihic care fac ceva gresit datorita suferintei lor. Aceasta este o alta categorie care nu intra in discutie aici.
Nu cred ca e cazul sa judecam poe cineva, mai ales ca nu-i cunoastem personal pe oamenii astia. Eu zic ca toti userii TPU sunt oameni, cu calitati si defecte, care trebuie intelesi si acceptati fara astfel de pareri sarcastice.
Mg, exagerezi, desigur. Oamnii sunt diferiti si trebuei acceptati asa cum sunt. Desigur, nu infractorii, asa ca exemplu cu bataia este complet iesit din realitate si context. Pe TPU nu sunt infractori. Nici oameni mai rai decat altii, nici mai frustrati. Sunt oameni ca oricare altii, cu zile mai bune si mai rele, care trebuie respectati si intelesi, nu judecati cu rautate.
Imi pare rau ca tie ti se pare ca raspunsul este prost. Eu sunt o femeie toleranta, care stie ca nici ea nu e perfecta si cere intotdeauna de la altii mai putin decat de la ea insasi. Totia vem frustrarile noastre. Asta insa nu ne face niste frustrati. Detest persoanele care au impresia ca altii, ceilalti sunt niste frustrati, prosti, retardati, inferiori. Nu cred ca eu sau tu sau vreunul dintre cei care au comentat aici suntem mai rasariti decat toti ceilalti useri de pe site. Aici nu e vorbe de prostie, nesimtire, inclutura, ci doar de o chestie rautacioasa si gratuita care a fots formulata de cel care a pus intrebarea la adresa celor de pe site. Si bineinteles ca s-au gasit cateva "oite" care sa se arunce inainte, sa-i faca pe altii frustrati, doar, doar or iesi ei in fata, ca nefrustrati si minunati. Mai lasati-ma cu comportamente de astea de doi bani.
Mg, ingaduinta este normala si umana. Numai bolnavii psihici au toleranta zero fata de semenii lor.
Mg, eu sunt calma si nici nu sunt aici ca sa ma laud cu ce si cat am citit. Din pacate, stiu sa citesc doar de vreo 27 de ani, dar cred ca am citit suficiente carti de specialitate. Frustrarea nu este un termen psihiatric si da, am fost frustrata sa vad din partea ta o reactie atat de rautacioasa, de antisociala. Mi-e frica de omanii cu toleranta zero fata de greselile altor oameni. Am invatat, si din carti si pe pielea mea ca sunt oameni rai, periculosi si foarte probabil cu suferinte psihice. Nu confunda calmul cu detasarea patologica.
Mg... îmi pare rău să spun, dar eşti total pe lângă. Aici nu are nimeni nevoie de vreun sac de box, doar ajutăm. Nimeni nu te reţine cu forţa aici, dar după specificul site-ului trebuie să îţi dai seama cu cine ai de a face pe aici. Noi chiar nu putem judeca pe nimeni, este drept şi o susţin pe Brigaela în acest răspuns, iar dacă tu crezi că poţi combate focul cu focul, nu ai decât să aplici tu această formulă, deoarece prostului/ignorantului/incultului nu îi poţi explica că este prost deoarece cu siguranţă nu va înţelege. Cu răutate nu rezolvi nimic deoarece ei prin nesimţirea lor nu simt nimic, deci nu le pasă. În schimb, dacă îi iei gentil şi le explici ce şi cum, poate că ar mai fi o şansă.
Greu sa faci o statistica avand in vedere ca nu o sa raspunda toti
Multi...fiecare are motivul/motivele lui/ei
O mare parte sint frustrati, o parte sint dusi cu capul si o mica parte cu capul pe umerii. Acestia din urma se chinuie sa inteleaga ce dracului vor aia din primele doua categorii...
Cum puterea o au cei multi, pe cale de consecinta, acesta este un site de frustrati... logic, nu? Sau nu ai fi vrut sa auzi asta?
Brigaela, ati dat cel mai prost raspuns gasit pe tot acest forum. De ce aceasta atitudine? De ce trebuie sa accept ce nu-mi convine, de ce nu trebuie sa reactionez? Este cel mai prost si antisocial raspuns posibil. Hai sa fim ingaduitori cu toti retardatii si nenorocitii, sa inteleaga ca nimeni si nimic nu-i deranjaza, sa ajunga a crede ca ce fac este bine. Daca acceptam prostia si-i tratam pe toti identic, unde este scara de valori. Ma abtin sa scriu mai multe...
Sinteti femeie. Nu va doresc, sa va atace cineva pe strada si lumea sa intoarca capul spunind, hai sa-i intelegem si pe astia ca n-aveau pe cine bate! Indiferent unde ne-am afla, prostului, nesimtitului, incultului, trebuie sa-i dam replica, nu sa intoarcem capul. Asa se face educatie si civilizatie. In caz contrar raminem aici : tara manelelor, palatelor tiga-nesti, betivilor, hotilor, curvelor, vedetelor ...nu va sperie ce se intimpla in tara asta? Mai este acceptat ceva sau trebuie date " replici "?
Raspundeti fara sa cititi cu atentie. Am spus ca nu este normal sa fi ingaduitor cu nimic si nimeni, indiferent de conjunctura. Nu numai ca este anormal ci si, repet, antisocial. Daca vrem sa apucam sa traim intr-o societate mai buna si normala trebuie sa luam atitudine. Eu n-am vorbit nimic de raspuns cu violenta ci doar ca nu este admisibila ingaduinta!
Brigaela @ ingaduinta nu este nici normala nici umana, fata de persoanele cu comportament deviat/nt fata de cea ce noi numim civilizatie si norme de comportament.
Obligatoriu totusi, ar fi bunul simt, inclusiv pentru dvs.
Pina una, alta ati dat dovada de un comportament tipic de persoana frustrata.
Nu cunosc ce-ati citit dvs, dar carti de specialitate pe care dvs nici prin biblioteci nu le puteti gasi, eu citesc de peste 30 de ani. Din pacate pentru dvs, va pot da un diagnostic care sigur nu va va place, dar asta este... daca doriti il pot spune si justifica / demonstra.
Pina mai dati un raspuns " inteligent " si jignitor, cititi despre frustrare, bolile ei si urmarile...
Calm...