| GaboruGGG a întrebat:

Cam rar mai vezi un baiat pe strada, numa fete si fete cu putulica. Ce e cu baietii astia? Se imbraca, ca fetele, cu haine stramte si roz, acuma observ ca se poarta parul lung, se ingrijesc mai rau ca fetele, cand o sa se insoare apoi o sa se bata cu nevasta lor de la oglinda, habar nu am unde sunt barbatii.

28 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Foarte adevarat.
Haine cu floricele,pantaloni mulati,poze cu botic,mai nou isi fac codite ca samuraii, se penseaza subtire, exact ca unele fete si lista continua.
Dar cu siguranta, mai gasim si oameni cu capul pe umeri, doar ca acei aomeni nu ii vezi atat de des pe strazi.

| Liviu a răspuns:

Vedeti voi, sunt si baieti care se poarta la fel ca femeile 'fin' cum exista si femeie care se poarta baietoase happy Eu per total nu suport barbati care se epileaza pe burta/piept/picioare dar cine sunt eu sa ma pun cu moda? or sa se maturizeze si ei o data si o data.Freza? nici mie nu imi plac, personal gel nu am mai folosit de prin 2005 - 2006 Par lung? am avut si eu, insa prins in coada, nu facut diferite freze ca si cand m-as fi 'susulica' in priza laughing

| RAY a răspuns:

Cu adevarat devenim tot mai feminimi observ si eu asta, lumea devine tot mai curva, perversa, ipocrita

| LoveSleep a răspuns:

Ești înapoiat frate, asta-i moda în 2015.

http://fashion365.ro/......15_888.jpg =]]

| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveSleep):

Fate de rusine si da poza cu tine. poate ai tu in in cap ce are ala din poza de la mine rolling on the floor

| AirănMeidăn a răspuns:

hei, ia-te de ce vrei, dar nu de parul lung la baieti. pana si iisus avea par lung
sa vezi faza azi...era un batran pe tramvai care incepuse sa vorbeasca singur si mai apoi sa ma insulte cum ca nu stiu sa ma imbrac fiindca nu port fusta. "tineretul de azi, toti, se imbraca ca niste boschetari"
"toate femeile in fusta!"
imi amintesti de el

| anonim_4396 a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Sa inteleg ca esti ceva de genul " fiecare sa se imbrace cum vrea" chiar daca arata ca niste handicapati?

| AirănMeidăn a răspuns (pentru anonim_4396):

ioi, nu
daca te referi la pozele postate in intrebare mai devreme, nu, nu si nu
da, adica, sunt de acord, fa-ti parul cum vrei, imbraca-te cum vrei, dar vezi apoi sa nu ai pretentia sa primesti respect din partea tuturor si sa fii luat in serios

| AirănMeidăn a răspuns:

http://i.imgur.com/tKGEq32.jpg
voi ziceti ce vreti, eu tot la gusturile mele raman. ce aveti voi daca ascult k-p00p si imi plac baietii care arata asa? eu nu am nici o pretentie de la voi, nu ma mai judecati! sunt constienta ca nu ma veti intelege, nimeni nu o face, doar sa judecati stiti. nu mai judecati dupa felul in care arata ca nu stiti nimic despre persoana respectiva, nu ii stiti povestea si nu stiti prin ce trece! poate are un motiv pentru care a ales sa fie asa! nu va mai bagati voi, da?!?!
kawaiiii

Sper ca esti sarcastica. referitor la ultimul post laughing. in caz de nu, oricum nici baietii nu au pretentii la fete, cum aveti voi mintea sucita rolling on the floor

da, da, eram sarcastica
ioai, chiar de asa ceva ma credeti in stare?
in plus, am scris k-p00p. nu ma lasa sa scriu cu "o"crying

Da, am vazut mai nou ca si Americanilor le plac k-pop. de fapt tot astora de 12 ani care le plac si de biber. ma intreb in 20 de ani cum o sa fie laughing

in 20 de ani o sa le fie rusine de faptul ca le-a placut k-p00p, crede-ma
"e doar o faza", vorba aia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baietii fac cica ce le plac fetelor. ei sunt prosti nu am pretentii, mai mult am o parere proasta despre fetele care le plac acesti baie---- scuze, afemeiati cu "freze cool" in cap. ce sa mai zic cand vad pe unul cu tricou roz pe el si cu o frizura ca asta, deja mor

https://www.google.it/......ps?/search

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu te mai lua de tipi de genu, că-ți sare Daisuki în cap.

Ii place ciudati de astia?

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ii plac "

Doamne fereste. oricum e mica nu am pretentii la ea. mai mult m-ar mira una la 30 de ani sa ii placa baieti de genul

| GaboruGGG explică (pentru anonim_4396):

Exact la aia m-am referit, ce pot vedea fetele la astfel de baieti, uneori am impresia ca traiesc intr-o lume de lesbiene.

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Ideea e că ar fi grav să înceapă să-ți placă de un tip d'ăsta crezând că e fată laughing

| GaboruGGG explică (pentru LoveSleep):

Daca il privesti din spate te poti gandi "ce buna e tipa asta"laughing

| LoveSleep a răspuns (pentru GaboruGGG):

Cam așa ceva :]]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

*voce ingrosata* femeisti bwaaaa...

| DabiJaWL a răspuns:

Ce gandire de primitiv... Nicio culoare nu e de baieti si nicio culoare nu e de fete in *** de retardati rolling on the floor)) Inca sunteti asa de inapoiati incat sa ziceti ca culoarea aia e de baieti si aialalta de fete? rolling on the floor Si ne miram de ce merge tara asta rau...pai cand exista oameni cu gandirea asta e normal. Sa stii ca unii se penseaza deoarece e nevoie pentru ca li se unesc sprancenele si arata urat, monospranceana ( cum e si cazul meu) Crezi ca mie imi place sa ma duc la pensat stiind ce rau ma doare? rolling on the floor

| Jimmyyyy a răspuns:

Ai auzit de "pizdificarea" barbatilor. nu mai exista barbati adevarati pentru ca nu sunt educati de mici si nici nu mai au exemple un caz ingrijorator e ca femeile sunt mai barbati decat barbatii