| RAY a întrebat:

Cand a fost ultima oara cand ai cazut jos sub masa de la atata bautura? Cum e sa fi mort de beat?

62 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Nu m-am imbatat niciodata si am 23 de anilaughingNu stiu cum e, dar nu sunt curios.

| Drimmero a răspuns:

Nu m-am facut niciodata prastie, mai beau si eu, dar nu pana la betie.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Ce bei tu mai des?

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Beau la ocazii speciale, cu ce sunt servit, vinul imi place cel mai mult,, cel mai ca lumea dintre toate bauturile.

Foarte sanatos man, vindeca si impotenta

Eu nu-l beau pentru ca am problema asta, ci de placere))))) si nu are ce rau sa-mi faca, e din struguri, produs natural si sanatos!

Daca te insori o sa ma chemi la nunta? vb serios

Te pun nas direct, ce zici de asta?
Mai ai de asteptat pana ma insor, vreau sa-mi traiesc viata pana la momentul ala,, nu sa fiu plin de responsabilitati, si asa le am pe ale mele/

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

Vreau sa vin și eu la nunta ta. Macar domnișoară de onoare. tongue

| RAY explică (pentru GoldenZenith):

Mireasa vei fi tu

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Pana la acel moment mai ai de asteptat, ceva ani, poate uit sa-ti dau invitatie.

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Nuuuu. Vreau domnișoara de onoare. Și la tine la fel. Hai că sunt generoasa la dar laughing

Nu contează cât e de așteptat, să mă chemi. straight face

Eu zic ca ai de asteptat vreo 10 ani incepand din momentul de fata, treaba ta daca vrei sa astepti atat,, dar eu unul sunt dispus sa astept.

Porumbeilor,vad iubirea cum paleste deasupra orinzontul iubiri

Ce iubire, ce porumbei?

Iata vad in noapte o mireasa si un mire care asteapta pe altarul fericiri, va doresc dragi mei multa iubire si dragoste impreuna cu copilul vostru care se va naste in anul 2018, sper sa nu uitati numele meu sa-i puneti nu de aia dar nebun ca mine mai rar asa sa vezi pe internet

Ce iubire?laughing))

Bwhahahahaha

10 ani.e bine laughing sa nu mă uiți până atunci.

Nu promit nimic, de fel nu sunt uituc si am memoria buna, dar nu se stie niciodata,, 10 ani inseamna destul))))

Iubirea mea in noaptea asta lasa-ma sa isi sarut mana cași mereu te port in inima mea,lasa-ma sa ating raiul cand te sarut,lasa-ma sa ma pierd in ochii tai de vrabiuta, ma simt ca un miel fara iarba, fara iubire numai am nimic nici laptele care il aveam o data de la sanii iubiri mele, iata ca azi am ramas ca un cuc singur si plin de iubire dar nu am cui sa o daruiesc casi yasmin doarme in departare ca un lup care pazeste stana asa si ea isi pazeste casa, mau parasit si stelele cerul e intunecat, numai vad stele, numai vad nimic, poate o stea va aparea iar in viata mea

La asta nu mă așteptam.

Nici eu

| SG1995 a răspuns:

Nu consum alcool deci nu am de unde sti.

| Nemessys a răspuns (pentru SG1995):

Chiar deloc?

| SG1995 a răspuns (pentru Nemessys):

Deloc, deh am epilepsie deci nu consum alcool, am baut o data, anul trecut, o bere fara alcool cu lamaie, si am avut o senzatie greata tot ziua, si a doua zi, desi cica senzatia aia e ceva normal daca bei o bere prima data, deh, de atunci n-am mai baut.

| RAY explică (pentru SG1995):

Ai epilepsie man?

| Nemessys a răspuns (pentru SG1995):

Prietenii tai au facut macar o data misto de tine pe seama asta? Ca nu te imbeti? Sau ca,, nu stii sa-ti traiesti viata"

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

In mod recesiv, de vreo 12 ani nubam mai avut probleme.

Primesti ceva de la stat?

| SG1995 a răspuns (pentru Nemessys):

Eh, sa zicem ca am cunoscut tot felul de indivizi, uni ma luau la misto, alti pe care chiar ii pot numi prieteni, intelegeau.

Nu, pentru ca atunci cand am inceput sa merg la scoala, a mers la scoala normala mi-au taiat pensia de boala, desi in aceea perioada boala inca era activa, iar convulsiile dese, ce sa zic multumiri regimului basescu, ca deh, tin minte ca maica-mea facu-se plangere la stat si ii scrise pana si presedintelui...ce sa zic, Romania.

Ai des acele convulsi?

De vreo 12 ani numai am probleme.

Ma bucur man pentru tine, de ce nu imi raspunzi la felicitari?

Pai ultima trimisa m-a facut sa cred ca ai fost hack-uit, deoarece nu prea aveam habar ce mesaj doreai sa transmiti, era cumva o convorbire cu fosta? thinking

Am trimis mesajele primite de la yasmin, as vrea sa vorbesc cu tine, esti o persoana rationala

| mentholinks a răspuns:

E o senzatie placuta. Pacat ca deseori se ajunge la a-ti goli si matele.

| Nemessys a răspuns:

Nu te-ai imbatat niciodata?

| RAY explică (pentru Nemessys):

Grav de tot nu? tu?

| Nemessys a răspuns (pentru RAY):

Nu si nici nu am de gand sa o fac. Nu vad nimic distractiv la asta + ca nu am ocazii. happy Altii de ziua lor sau de sarbatori, toarna bautura pe gat... ohoho. Numai eu stau ca prostu si mananc mandarine rolling on the floor)

| RAY explică (pentru Nemessys):

Poate o sa te imbeti de ele

| Nemessys a răspuns (pentru RAY):

Slabe sanse rolling on the floor.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru Nemessys):

Nu s-a gasit niciun binevoitor care sa injecteze mandarinele alea cu alcool? laughing

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Aparent nu rolling on the floor).

| Clorox a răspuns:

A fost misto, intr-un fel...
Faza e ca atunci cand esti cazut pe jos nu ai nimic, cand se duce alcoolul e mai naspa, pe langa faptul ca te faci de rahat te mai si doare capul de nu mai poti.
Nimic deosebit, vomiti de te ia naiba si intr-o zi iti revi.

| syd a răspuns:

E supradoza. si supradoza e prostie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu beau dar cred ca trebuie sa fii destul de ratat sa bei in halul asta de mult.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Am vecini care cad sub masa beti haaaaaaa

O pr0stie, nu zice nimeni sa nu bei,, dar sa te faci prastie chiar nu merita efortul, sa fii in centrul atentiei prin asta, te faci de tot... sa nu zic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E trist sa lasi bautura sa te consume in asemenea hal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata

| DaniAdrian a răspuns:

Oho, nici nu stiu de unde sa incep, weekendul trecut am mers vineri cu 2 prieteni in vama, am plecat din mangalia cu o sticla de wisckey si una de rom, am ajuns in vama si le-am baut, am mai cumparat una de rom, si inca una, si inca una, pana am ajuns la 5 sticle de rom si una de wisckey, distractia abia acum incepea, unul din prieteni si turnat cola si rom in pahar sta el se ganeste si observa ca nu are gheata, se uita dupa punga o vede, baga mana in ea o scormoneste scoate mana goala face un gest ca si cum ar pune gheata in pahar dar de fapt el nu punea nimic, amesteca cu degetu ia o gura si zambaret imi spune ca acum e mai recelaughing altul dispare de langa noi il cautam si il gasim cocotat pe un stalp cu tricou in mana cantand Bosquito-Asa ca beaulaughing, mai aveam inca un rand de pahare din ulima sticla de rom si le zic hai sa o terminam si sa ne bagam la somn, unu dintre ei imi spune ba eu mai pot sa beau dar mai intai ma duc sa vomit ca sa fac loclaughing) spre dimineata rog unul dintre baieti sa cumpere niste apa, accepta misiunea se duce la magazin si vine cu o sticla de rom si-mi zice " ia de aici ca ai vrut inca o sticla" laughing) toata lumea din statie a inceput sa rada, pana la urma am luat un taxi si doar 2 dintre noi eram tacuti unu se certa cu scaunu din fata si tipa la scaun '' nu ma intereseaza tu ma duci acasa ai inteles?'' laughing cobor eu si inca in baiat din taxi el ramane innauntru si incepe se tipe ''da de ce nu mai pleaca microbuzu asta odata'' laughing)

| RAY explică (pentru DaniAdrian):

As vrea sa am asa un prieten nebunatic ca tine

| MrWZJ a răspuns:

Jurnalul de bord al lui Mr WZJ:
Ora 01:22:37 AM | Data 15.01. 2017
MrWZJ: -Mor...

V-as povesti cum a fost, dar nu-mi mai aduc aminte, desi am o poza pe telefon cu un umar al unei fete.

| pixxie93 a răspuns:

Da, o singură dată anul trecut, era și crush-ul meu de față. Deci am dat-o în bară. Tu, niciodată?

| RAY explică (pentru pixxie93):

Niciodata pixxie, o bere, doua da doar atat, am baut si bauturi tari dar cu limita, imi placea lichiorul de cocos am baut pana am ametit

| 123867 a răspuns:

Adică, când am dat la rațe (vomă) ultima oară? Acum câteva zile...
Am mai spus fraza asta cuiva pe acest site, tot un subiect de alcool era vorba.
Iar eu i-am răspuns așa: Dacă ar fi să aleg între a fi mereu treaz/lucid sau beat, aleg să fiu beat.
Presupun că ești major, așa că dacă n-ai mai băut sau nu te-ai mai făcut niciodată comă, poți să-ți cumperi o sticlă de votcă (aici ține strict de preferințele și gusturile tale) sau o navetă de bere ori o sticlă de *Jidvei* și să te faci fum...Nu ai să mori dacă faci asta și nici n-ai să devii dependent, că alcoolul nu-i ca heroina încât să-ți dea dependență de la primele încercări.
Deci, dacă tu ai pus întrebarea cu scopul de a afla cum e să fii beat, eu îți spun doar atât: Du-te, ia-ți o sticlă de votcă sau un bax de beri la jumătate (alea la jumătate au cel mai bun gust), baricadează-te în camera ta, dă drumul la o muzică plăcută și dă-i pe gât. Așa o să simți cel mai bine cum e să te îmbeți...