Vreau sa vin și eu la nunta ta. Macar domnișoară de onoare.
Mireasa vei fi tu
Pana la acel moment mai ai de asteptat, ceva ani, poate uit sa-ti dau invitatie.
Nuuuu. Vreau domnișoara de onoare. Și la tine la fel. Hai că sunt generoasa la dar
Nu contează cât e de așteptat, să mă chemi.
Eu zic ca ai de asteptat vreo 10 ani incepand din momentul de fata, treaba ta daca vrei sa astepti atat,, dar eu unul sunt dispus sa astept.
Porumbeilor,vad iubirea cum paleste deasupra orinzontul iubiri
Iata vad in noapte o mireasa si un mire care asteapta pe altarul fericiri, va doresc dragi mei multa iubire si dragoste impreuna cu copilul vostru care se va naste in anul 2018, sper sa nu uitati numele meu sa-i puneti nu de aia dar nebun ca mine mai rar asa sa vezi pe internet
Ce iubire?))
10 ani.e bine sa nu mă uiți până atunci.
Nu promit nimic, de fel nu sunt uituc si am memoria buna, dar nu se stie niciodata,, 10 ani inseamna destul))))
Iubirea mea in noaptea asta lasa-ma sa isi sarut mana cași mereu te port in inima mea,lasa-ma sa ating raiul cand te sarut,lasa-ma sa ma pierd in ochii tai de vrabiuta, ma simt ca un miel fara iarba, fara iubire numai am nimic nici laptele care il aveam o data de la sanii iubiri mele, iata ca azi am ramas ca un cuc singur si plin de iubire dar nu am cui sa o daruiesc casi yasmin doarme in departare ca un lup care pazeste stana asa si ea isi pazeste casa, mau parasit si stelele cerul e intunecat, numai vad stele, numai vad nimic, poate o stea va aparea iar in viata mea
La asta nu mă așteptam.
Nici eu
Nu, pentru ca atunci cand am inceput sa merg la scoala, a mers la scoala normala mi-au taiat pensia de boala, desi in aceea perioada boala inca era activa, iar convulsiile dese, ce sa zic multumiri regimului basescu, ca deh, tin minte ca maica-mea facu-se plangere la stat si ii scrise pana si presedintelui...ce sa zic, Romania.
Nu s-a gasit niciun binevoitor care sa injecteze mandarinele alea cu alcool?
Aparent nu ).
A fost misto, intr-un fel...
Faza e ca atunci cand esti cazut pe jos nu ai nimic, cand se duce alcoolul e mai naspa, pe langa faptul ca te faci de rahat te mai si doare capul de nu mai poti.
Nimic deosebit, vomiti de te ia naiba si intr-o zi iti revi.
Nu beau dar cred ca trebuie sa fii destul de ratat sa bei in halul asta de mult.
Oho, nici nu stiu de unde sa incep, weekendul trecut am mers vineri cu 2 prieteni in vama, am plecat din mangalia cu o sticla de wisckey si una de rom, am ajuns in vama si le-am baut, am mai cumparat una de rom, si inca una, si inca una, pana am ajuns la 5 sticle de rom si una de wisckey, distractia abia acum incepea, unul din prieteni si turnat cola si rom in pahar sta el se ganeste si observa ca nu are gheata, se uita dupa punga o vede, baga mana in ea o scormoneste scoate mana goala face un gest ca si cum ar pune gheata in pahar dar de fapt el nu punea nimic, amesteca cu degetu ia o gura si zambaret imi spune ca acum e mai rece altul dispare de langa noi il cautam si il gasim cocotat pe un stalp cu tricou in mana cantand Bosquito-Asa ca beau
, mai aveam inca un rand de pahare din ulima sticla de rom si le zic hai sa o terminam si sa ne bagam la somn, unu dintre ei imi spune ba eu mai pot sa beau dar mai intai ma duc sa vomit ca sa fac loc
) spre dimineata rog unul dintre baieti sa cumpere niste apa, accepta misiunea se duce la magazin si vine cu o sticla de rom si-mi zice " ia de aici ca ai vrut inca o sticla"
) toata lumea din statie a inceput sa rada, pana la urma am luat un taxi si doar 2 dintre noi eram tacuti unu se certa cu scaunu din fata si tipa la scaun '' nu ma intereseaza tu ma duci acasa ai inteles?''
cobor eu si inca in baiat din taxi el ramane innauntru si incepe se tipe ''da de ce nu mai pleaca microbuzu asta odata''
)
As vrea sa am asa un prieten nebunatic ca tine
Jurnalul de bord al lui Mr WZJ:
Ora 01:22:37 AM | Data 15.01. 2017
MrWZJ: -Mor...
V-as povesti cum a fost, dar nu-mi mai aduc aminte, desi am o poza pe telefon cu un umar al unei fete.
Am mai spus fraza asta cuiva pe acest site, tot un subiect de alcool era vorba.
Iar eu i-am răspuns așa: Dacă ar fi să aleg între a fi mereu treaz/lucid sau beat, aleg să fiu beat.
Presupun că ești major, așa că dacă n-ai mai băut sau nu te-ai mai făcut niciodată comă, poți să-ți cumperi o sticlă de votcă (aici ține strict de preferințele și gusturile tale) sau o navetă de bere ori o sticlă de *Jidvei* și să te faci fum...Nu ai să mori dacă faci asta și nici n-ai să devii dependent, că alcoolul nu-i ca heroina încât să-ți dea dependență de la primele încercări.
Deci, dacă tu ai pus întrebarea cu scopul de a afla cum e să fii beat, eu îți spun doar atât: Du-te, ia-ți o sticlă de votcă sau un bax de beri la jumătate (alea la jumătate au cel mai bun gust), baricadează-te în camera ta, dă drumul la o muzică plăcută și dă-i pe gât. Așa o să simți cel mai bine cum e să te îmbeți...