Azi-dimineata. M-am trezit vie si sănătoasă, sufletul meu pereche dormea alaturi, mi-a mormait prin somn "sa ai o zi buna, iubito", deci era si el bine.
Ieri, când am mers la şcoală şi după ce am ieşit de la şcoală ne-am dus toţi să ne jucăm baschet la un teren special. A fost foarte frumos! Îţi urez şi ţie clipe de fericire!
Azi dimineata cand am primit un mesaj frumos:
"Te iubesc si sper sa ai o zi la fel de frumoasa ca si tine printesa mea.Sa sti ca o sa lupt din rasputeri sa ne putem implini visul.
Mai este putin si vei fi in bratele mele zilnic si voi fi cel mai fericit din lume ca te am aproape si ca te iubesc......etc"
Eu sunt mai romantica si imi place sa mi se spuna cuvinte frumoase am 22 de ani nu 15 sa ma serveasca cu o guma de mestecat plus de asta daca nu sti ce vis avem si prin cate am trecut nu ai cum sa intelegi...
Ti a venit si mi e mi-a venit sunt happy ma pot juca gta 5 acum
Cand am aflat ca exista o sansa submicroscopica de a ma transforma in copia lui Gobseck din Honore de Balzac, de a fi demiurgul suprem al societatii, de a fi deasupra muritorilor, ei venind la mine ca la biserica.
anonim_4396 întreabă: