Întrebare recomandată | AtateaConditii a întrebat:

Cand ai plans ultima data si de ce?

18 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Acum o saptamana [de durere]

| AvalohAlyn a răspuns:

Saptamana trecuta la o melodie foarte trista.Cand ascult melodii triste, emotionante incep sa plang.Si da sunt baiat.Si baietii plang cateodatalaughing:*

| Holocaust a răspuns:

Acum cateva ore.O bomba lacrimogena a fost cauza, daca intelegi ce vreau sa spun.

| MioaraParalescu a răspuns:

Ieri din cauza ca mi-o intrat ceva in ochi.

| AtateaConditii explică (pentru IsabelaIssa):

Si eu am plans din cauza asta happy, chiar am invatat ca viata trebuie pretuita.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Era un vis...erau prea multi oameni enervanti intr-un singur loc, si doream sa-i incinerez, cu lacrimi de foc.

| Trynda a răspuns:

Joi. Mi-am suparat cel mai de pret om.

| Kinus12 a răspuns:

Acum,din cauza ta.laughing

| AtateaConditii explică (pentru Kinus12):

Esti foarte sensibilhappy

| Agenta004 a răspuns:

Eu am plans din cauza iubitului meu... pentru ca se comporta urat cu mine. Dar acum ne intelegem bine happy

| 12UFFY a răspuns:

Cred ca prin clasa a 6-a pentru ca m-a enervat cineva.

| justU a răspuns:

Acum cateva zile am ascultat o melodie si mi-am aminti de tatal meu...straight face Eminem - When I'm Gone

| FilosoficAthoughts a răspuns:

Luni saptamana asta pentru ca mi-a murit catelul, oricum plang destul de des. Sunt foarte sensibila rar ma pot stapani. Lacrimile ne mai ajuta sa nu explodam de atatea feelings.

| h4cker a răspuns:

Ultima data, acum vreo 2 ani cand am pierdut un meci de fotbal si am condus pana in min 89' cu 3-2 si am pierdut cu 4-3 cu un gol primit din ofsaid, am plans de nervi nu de supararecrying

| Ionescu_Valentin_1993 a răspuns:

Dimineata asta m-au usturat ochii si au lacrimat, cred ca se pune

| katy90 a răspuns:

Nu mai tin minte dar știu ca era de nervi si suparare.

Întrebări similare