| Shada a întrebat:

Când ai vise premonitorii călătorești in astral? Acel vis lucid in care știi că visezi dar nu știi cum să te trezești! A pățit cineva asta? Nu simt panica și nici frica, poate de-asta nu reușesc să mă trezesc când realizez că visez și chiar sunt atentă la simțurile pe care le am in timpul visului și este că și cum ar fi adevărat, mă refer când am ținut de mână pe cineva sau când am mâncat... Bine o să zici că e normal, creierul tău are o memorie pentru chestiile trăite dar de unde știe creierul meu cum e sa cazi in gol de ex. daca eu nu am căzut niciodată în gol?

Răspuns Câştigător
| pufulescu0o a răspuns:

Tocmai de asta este posibil ca visele sa fie ceva din astral, si nu doar simple amintiri pe care creierul le deruleaza.
De unde stie creierul cum e sa zbori?

1 răspuns:
| gemeni6226 a răspuns:

Calatoresti in astral si atunci cand nu ai vise premonitorii, in timpul visului sufletul calatoreste departe de corp, pana cand omul e in viata sufletul e legat de corp prin asa numitul panglica argintie cu ajutorul caruia se intoarce mereu dupa terminarea calatoriei din somn.Eu nu am avut niciodata vise premonitorii dar sunt persoane care au, si asta e un dar divin, dar oricine poate activa aceasta putere mentala latenta prin anumite tehnici yoga si meditatii.