@Andra mai sunt oameni cu mai mult tupeu pe lumea asta. In schimb prietena ta trebuie sa se gandesca bine ce are de facut sa nu cumva sa infloreasca ditamai telenovela din asta.
Sa se gandeasca bine daca vrea sa faca sex s-au dragoste, sa se gandeasca daca vrea sa mai fie cu el... E cam depasat ceea ce a facut tipu, mai degraba ma gandesc ca o trateasa ca pe o... nu imi permit sa spun, in fine. Poate isi permit amandoi mai multe si ma insel eu si daca e asa se rezolva problema cu putin alcool si mai multa tandrete din partea lui.
@Andra, sper sa nu ma intelegi gresit... A fost o idee de moment scapata neintentionat, nu imi place sa ocolesc lucrurile. Da, sunt momente in care nu este indicat sa fim directi si obiectivi in exprimare.
Angel31: Si eu m`am gandit ca tipu e un pic cam deplasat... adica ar fi trebuit sa se gandeasca la inceput la faptul` ca ea e virgina si nu poate face ce face una mai experimentata
@Angel31: nu cred ca o fata care pur si simplu nu a facut nimic cu tenta sexuala [ imi e prietena de 10 ani aproape...]sa poata face asa ceva de prima data, sincer.