Am pierdut câţiva prieteni dar nu pot spune c-a fost vina cuiva, n-am avut nimic de împărţit, nu ne-am certat, pur şi simplu viaţa a intervenit între noi, drumurile ni s-au despărţit, ne-am înstrăinat treptat, ne-am văzut din ce în ce mai rar, am început să ne sunăm doar cu ocazia sărbătorilor, apoi ne-am limitat la sms-uri, e-mailuri impersonale, până când n-a mai rămas nimic să ne lege, cu excepţia amintirilor, ne-am revăzut de câteva ori dar nimic nu mai era la fel, păream cu totul alte persoane, care nu mai aveau nimic în comun... trist dar se mai întâmplă...
Nu. Au fost si cazuri in care am gresit eu. De multe ori in astfel de cazuri ne gandim doar la implicarea noastra dintr-o prietenie. Nu ne gandim si la sacrificiile care au fost facute de celalalt. Oricum, indiferent de motiv dupa ce se pierde o prietenie, ambele parti sufera mult. Adevaratii prieteni se impaca, insa uneori, din orgoliu, se pierd prietenii vechi.
Eu cred ca intre doua parti, indiferent de cauza, vina este impartita mai mult sau mai putin, pentru fiecare persoana in parte