Pe la 9 ani din cauza ca am cazut cu trotineta si mi-am julit genunchiul atat de tare de a trebuit sa stau cu bandaje saptamani intregi.
Am plans ieri, in drum spre casa de la premiere. A fost groaznic. Niciunul nu m-a bagat in seama si tot ce puteam face era sa zambesc ca sa nu se vada cat de mult ma afecteaza.
Pe la camin. Am avut o bicicleta din aia de plastic cu roti ajutatoare, trotineta parca se numeste , si aveam un vecin cam prost, era un baiat cu vreo 6 ani mai mare ca mine. Ei bine, el mi-o dezasamblat trotineta si o zis ca-i vina lui baubau . Eu nu l-am crezut si am inceput sa plang, si de atunci nu l-am mai vazut pentru ca eu m-am mutat
Ultima oara am plins la ziua de nastere a celei mai bune prietene.Am plins din cauza uni baiat, nu pentru ca imi place de el, ci pentru ca el se lega de mine si se comporta foarte dur, pentru mine,, fata" a fost obijduitor si deoarece sunt o fire puternica pentru ceilalti iar in suflet cea mai sensibila fiinta am inceput a plinge intr-un colt sa nu ma observe nimeni.
ceva neplăcut
nu cred că e necesar să-ţi spun ce anume
dacă nu-ţi spun, economisesc timp, cuvinte şi lacrimi