La o aniversare a unui coleg la piscina cand a poruncit chelnerilor-angajati platiti-sa se dezbrace si sa faca un concurs de strepteus. Era un majorat... Cele mai ciudate amintiri, ma jur!
Si au acceptat?
La cate fete erau si la cat de tinere, ce raspuns crezi ca au dat?
OMG! )
Unul a avut steagul Marii Britanii pe lenjerie, dar nu l-a putut intrece pe cel care toate il admirau. Era un pusti de 18, pe a carei lenjerie scria "Fetele spun ca sunt golan"! )
Parca stia ca o sa vada cineva lenjeria
L-am intrebat dupa pe prietenul nostru daca cumva a planuit asta, dar a zis ca pur si simplu le-a sugerat sa se dezbrace, iar restul au facut ei ce-au vrut. Adica inchipuie-ti : sa vina un baiat de 18 la tine, in timp ce poarta o pereche de boxeri pe care scrie asa ceva si sa te serveasca cu sampanie, in timp ce el ranjeste politicos! Cum ai fi reactionat?
I-as fi zis : Bea tu!
A fost cel mai traumatizant majorat. Si totul pentru ca ne faceau ochi dulci desi ei erau liberi ca pasarea cerului, expunandusi "formele" cat se poate de bine. Dupa cum ti-am spus, erau fete tinere, deci cred ca te-ai prins si singura ca micul lor junior nu era linistit! Si acum cand imi amintesc plang de la atata ras.
Si au venit si la tine?
Da, dar faza ciudata era ca prietenele mele nu stiau cu sa le ia nr. de telefon, pe cand eu ma gandeam unde naiba sa ma ascund de ei. Il vedeai ca vine si panica, gata! Nu stiam sub care masa sa ma ascund! Se uitau la tine ca la un copan pe care urmeaza sa-l devoreze. Unul dintre ei a vrut sa o atinga pe prietena mea cea mai buna, drept rasplata s-a trezit cu taba de bauturi in cap. Plus cu sampania varsata in cap. Era cam ametit ce-i drept.
Cred ca si eu ma ascundeam sub mese
S-a distrat IMPREUNA cu ei, nu pe SEAMA lor...e diferenta!
Tu chiar crezi ca as fi o mama care rade ori face misto de copilasii ei?
Departe de acest gand.
Este diferenta sa ne distram impreuna si a te distra pe seama cuiva.
Nu imi permit sa rad de nimeni, nu suntem perfecti, fiecare are handicapul lui, asa ca, disctractia a fost pe bune si ne-am distrat impreuna!
Normal ca este diferenta Angy, oare ce parinte ar rade/ar face misto la petrecearea copilului? exista asa ceva? ei bine, eu nu sunt asa, nu am facut copii sa rad de ei, asta este clar!
O zi buna
Eu ma distrez mai mereu, nu vad de ce un eveniment e mai important ca ziua de azi? fiecare clipa e unicata
Eu de mic am fost pasionat de fotbal, dar imi aduc aminte de o faza care m-a ''marcat'' pozitiv, aveam pana-n 5 ani, treceam prin fata televizorului, era dat accidental pe fotbal, cand am vazut, m-am indragostit de sportul asta din prima clipa, iar de atunci, practic, scanteia s-a aprins!
Niciodata nu e prea tarziu pentru a incepe ceva!
Asa e!
Trebuie sa si vrei sa faci, sa iti doresti din tot sufletul si cu putina vointa, reusesti!
Stiu ce zic, e prea tarziu pe filiera ''fotbal'', acum doar cu pile mai poti ajunge!
Asta cam asa e. In ziua de azi daca nu ai pile si nu dai spaga, nu esti bagat in seama. Stiu ce zic! Apropo, te-ai distrat ieri la ziua amicului tau?
Cand am auzit cum ne canta un coleg, a sau nu. Cand a ars televizorul zicea : stiu eu ce fac . U?
Aseara,cred.
Sau cand ne amuzam tu, eu si nini
). Si ce s-a intamplat aseara?
Iti zic eu in mesaj.
Cand am fost la Timisoara cu cel mai bun prieten! Am dormit in masina si el conducea. A oprit sa bea cafea ca sa poata sa ramana treaz si atunci s-a oprit si caldura. Sa vezi ce durere in gat aveam. Aia a fost ''distractie''!
Fenomenal!
Cum de nu s-a gandit la tine?
Pai si ce ai fi vrut sa faca baiatul? Dupa 12 ore de condus? A oprit sa isi cumpere o cafea. A incercat sa ramana treaz pentru mine, ca sa ajungem la ora programata. Eu in timpul cand el a fost plecat, m-am asezat pe bancheta din spate si am tras un pui de somn. Dar e si vina mea, deoarece sunt mai sensibila.
Inteleg.
Cand eram tinara si mai traia sotul si mergeam la nunti si la teatru.De atunci nu am fost nicaieri, nu am avut ocazii de distractie.
Imi pare rau pentru decesul sau.
Salut, distractia nu este un sentiment primar ca sa zic asa, ci este doar o terta a fericirii, ceva de moment si nesemnificativ, se uita si foarte usor, distractia face parte din bucurie si nu e important, ci linistea si pacea, ca ma duc intr-un PUB si dansez eu oarecum o distractie, dar pentru mine este un sentiment cam anost.
Sa ai o zi placuta!