A fost odata cand am zis o gluma si lumea credea ca vorbesc serios, ceea ce a fost penibil...
Inainte cand imi pierdeam orice noapte jucand fifa in retea si cand ma ofticam si pierdeam, incepeam sa injur si sa spurc toti jucatorii acolo pana ma auzeau ai mei))
Viata in general este penibila...
Acum ca exista unele situatii extrem de penibile e alta treaba...
Urat! Niciodata nu mi-au placut baietii care injura, indiferent de situatie. dar se pare ca nu sunt singura nebuna.
Vremuri si vremuri, doar amintirea a mai ramas de jocul ala! Acum nu prea mai injur asa fara vreun motiv, incerc sa rezolv orice prin ratiune, nu prin forta sau prin jignire!
Iti stinge inima huh.Cauta ceva sa o reaprinda atat de tare incat sa poti dansa in ploaie.
Imi aduce aminte de ceva... Iubesc picaturile de ploaie, pe care inca le am in par.
Chiar deloc, imi gadila orgoliul cand cineva se contrazice cu mine, mici intepaturi merg, mai mereu!
Imi place sa raspund cu aceeasi unitate de masura, mai ales daca persoana vine cu intepaturi, atunci intepaturi sa fie!
Nu cred ca imi faci fata! De obicei daca incep eu, celalalt renunta!
Renunta datorita nivelului de intelect mai ridicat? Bwuahahahaha
Haha, foarte funny. Nu, dar de obicei mie imi place sa castig. Si din cate se pare la multe persoane le-a placut aceasta contrazicere. Mai ales cand am dreptate, nici daca ma impusti nu o scoti la capat cu mine! Infatuatule
Nu as vrea sa incep un razboi cu tine, nu vreau sa pierzi, asa ca iti las suprematia neatinsa!
Ollyshor întreabă: