Mamă?
Persoana care te înțelege, te ajută, oferă afecțiune, sfaturi și este sinceră mereu.
Sentiment: respect, simpatie.
❤
http://i.imgur.com/yrjlYgX.gif
Afectiune si sustinere...
Eu unul cand am de vorbit ceva vorbesc cu tata intrucat el ma intelege mult mai bine, gandim la fel * de fapt eu gandesc exact cum gandeste el intrucat asa m-am invatat...*
Am o relatie foarte buna cu tata, vorbim orice, absolut orice.
Cat despre mama. Ea este o fire mai sensibila.Ea nu se pricepe la calculatoare asa ca tata deci nu prea avem ce sa vorbim. Cu toate astea daca am nevoie de afectiune/sustinere apelez la ea prima data.
Ea m-a sustinut mereu in ceea ce am vrut sa fac, a fost alaturi de mine atunci cand eram foarte trist.
Diferenta dintre mama si tata...
Daca plangeam...
Tata: Hai, ia-ti o mica pauza...calmeaza-te,uita-te la televizor un pic si discutam cand te calmezi.
Mama: Oh, hai, nu mai plange, o sa treaca... *nu am fost certat/pedepsit niciodata, plangeam din motive banale*
Deci cand aud cuvantul "mama" ma gandesc la iubire si sustinere.
Bye!
Te inteleg
dar
nu mai fi trista
E o intrebare cam personala dar in fine.
Bineinteles ca ma gandesc la maica-mea, o femeie inteligenta, super amuzanta pe care nu o prea inteleg. Mi-e dor de ea uneori.
Ți-e dor de ea? Ok, nu mă bag
Frumos ce-ai spus
Mda, pai nu stau impreuna cu parintii ci cu sora-mea (care ma enerveaza din ce in ce mai mult) si matusa-mea (idem).
Aha
as vrea sa stiu mai multe, dar nu te pot pune sa spui aici si poate ca nici nu vrei
Ma gandesc la maicamea si la tipu asta care are obiceiu sa tipe mama frate!, nu simt nimic
De ce suferinta?
Nu
De aia istorie lunga
De ce nu, te-ai suparat? a, oricum sa intri cand o sa poti.
Nu m-am suparat, dar am niste probleme cu telefonul si meh...
P.S. imi povestesti candva, da?
Cand o sa intri o sa-ti povestest , nu am de gand sa fac asta aici.
PS:skype exista si la PC dar nu te impun nimic, faci ce vrei
Stiu ca exista
O să intru mai târziu
Te cunosc de undeva?
Din pacate nu prea cred, ciudatule
Din ce anime e fata?( nu mai retin exact... )
D-frag? Acela e animeu si sunt obsedata dupa ochii ei, parca-s niste aripi de fluturas