anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Când cineva afirmă "Nu mi-e frică de nimeni, doar de Dumnezeu!", ați da crezare spuselor lui?
Ce părere aveți despre persoana care afirmă un astfel de lucru?

Răspuns Câştigător
| gemeni6226 a răspuns:

Eu tind sa cred ca persoana respectiva se simte protejat de Divinitate orice ar fi si din acest motiv afirma acest lucru.Ma refer la faptul de exemplu ca eu de foarte multe ori am venit tirziu acasa de la servici dupa 23 singura mai mult de 10 ani de zile si niciodata nu mi-a fost frica sa m-i se intimple ceva deoarece m-am simtit protejata.Si nici nu am patit niciodata nimic.Si nici de oameni nu ai de ce sa-ti fie frica deoarece daca nu provoci pe nimeni prin vorbe sau gesturi ori daca esti provocata ignori si mergi frumos mai departe chiar nu ai de ce sa-ti fie frica.Sau eu am patit ca am avut o colega rauvoitoare si nu stiam cum sa rezolv problema cu ea.M-am dus intr-un loc retras, m-am rugat si dupa 10 minute conflictul era rezolvat.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Consider ca se contrazice pentru ca ori spui nu îmi este frica de nimeni și atât ori îmi este frica numai de Dumnezeu pentru ca sunt doua lucruri diferite și consider ca sunt oameni falși aceia care spun afirmația aceasta

| DjSannan a răspuns:

Afirmația "Nu mi-e frică de nimeni, doar de Dumnezeu!" poate sugera o credință puternică în Dumnezeu sau o perspectivă spirituală despre lume. Poate fi un mod de a arăta respectul și temerea față de puterea divine, în comparație cu fricile umane sau celelalte lucruri din viața cotidiană.

| Freya1 a răspuns:

În mod normal nu ar trebui a îți fie frica de Dumnezeu.Dar cel mai probabil se refera ca nu ar dori sa îl supere.
Și da, cumva pana intr-un punct poți sa ii crezi pentru ca nu ai de unde sa ști ca nu crede și el la fel.Nu ai de unde sa ști de ce îți e frica în viata pana nu pățești sau urmează sa pățești.

| Hammurabi a răspuns:

Nimic nou sub soare.
Mulți afirmă chestia asta. Dar pe parcurs ce înaintează în vârstă realizează că sunt multe chestii în viața asta de care e logic să-ți fie frică.

| user0010 a răspuns:

Rosaliaaa, Rosaliaa, of, of, fata me

| sofisis a răspuns:

Ooof. nu e vorba de frica propriu zisa ci de ideea ca orice s-ar intampla asta a fost voia lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte chiar si ce patesc rau, nu e rau pentru ca asa a fost dat de la Dumnezeu sa se intample si doar Dumnezeu decide soarta mea.
Despre asta e vorba in aceasta afirmatie.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Acta, non verba!