| CandyCandy a întrebat:

Cand cineva cade si radeti care e acel mic detaliu din cazatura care va provoaca rasul?

8 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu nu râd niciodată la accidentările altora, mă duc și ma asigur că sunt bine.
Cred că râd ăia care au în cap doar doi neuroni monofazati, unul pentru râs, celalalt pentru înjurat. Când au în față o situație mai neobișnuită, opțiunile lor de percepere sunt limitate la cele doua faze, de aia râd.
Trist este că e plin de oameni cu unul sau doi neuroni, altfel nu ar exista și emisiuni despre "să ne râdem la cei care pică".
Munca pe câmp ori pe șantier ar trebui să fie obligatorie pentru aceste rebuturi.

| Drimmero a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Ai aruncat cu noroi fara sa te gandesti macar 2 secunde ca rasul ala e involuntar

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Drimmero):

Multe chestii sunt involuntare (flatulentele, pipi in pat, vorbele la nervi si betie, etc). Totusi, la unii se instaleaza cu succes educatia, si dispar acele lucruri "involuntare".
Pentru ceilalti, exista atatea locuri pe santier, sau in agricultura.

| Drimmero a răspuns:

Uneori mai rad fara sa controlez asta, alteori daca pot ridic persoana aia, o data cazuse unu, era cu ochii in telefon si urca niste scari, s-a dus gramada in nas, l-am ridicat imediat si mi-a tras o privire de zici ca il batusem, nu stia de el.

Am vazut cazaturi caraghioase live la viata mea...dar si eu mi-am luat-o, mai ales iarna cand era gheata pe jos si acum eram sus si mergeam, in secunda 2 eram pe spate.

Cea mai urata cazatura vazuta de mine a fost acum cativa ani cand eram pe strada cu prietenii si ne jucam cu mingea, trece unu cu bicicleta in viteza si ia mingea la roata, nu stiu cum nu a vazut-o, s-a dat peste cap in aer, bicicleta lui se oprise intr-un gard, asta era aproape inconstient, era vina lui 100%, l-am ajutat sa se ridice, ii adusesem apa, l-am linistit si a putut sa plece pe picioarele lui.

O alta faza tot cu un biciclist, jucam tenis cu fileu, legam un fir de 2 porti fata-n fata, il trasam peste strada,, nu era asa inalt, trece unul cu bicicleta si sa se faca la misto ca da cu capul in fir, se ridicase pe cadru, cand a luat ala o frunte in fir a ramas in spate si bicicleta a mai mers vreun metru))) eram toti pe jos cand am vazut, oricum scandal mare cu fileul legat, treceau taximetristi si nu-l vedeau, loveau antena de fileu, prosti rau de tot si chiori pe deasupra, firul era pe albastru din ce tin minte

| alina2k18 a răspuns:

Am cazut si pe scari la metrou, literalmente m-am rostogolit de 2 ori laughing
Am ras cu lacrimi cu prietena mea laughing aia abia mai putea sa vorbeasca printre sughituri de la ras laughing
Nu e de ras ca nah laughing vai de genunchii celor ce cad, pe mine ma ia rasul gen in timpul cazaturii vezi pe cineva mergand and suddenly plonjeaza laughing

| RKBlue a răspuns:

Totul e amuzant cand cineva cade.Chiar si plansul...
Insa incerc sa nu rad si sa par chiar ingrijorat pentru persoana in cauza.

| Felissa13Eden a răspuns:

Daca merge linistit langa tine, se impiedica si il vezi pe jos rastignit ca porcu de ignat, nu stiu daca esti sanatos la cap sa nu razi

| Paulllllla a răspuns:

Cred,sau cel putin in cazul meu, ca e momentul ala mic in care persoana aia e luata prin surprindere...cum se stramba sau cum reactioneaza fara sa isi dea seama, cum i se schimba mimica fetei cand urmeaza sa cada... Apoi cazatura in sine.