anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand cineva (iti) face ceva si spune o minciuna (altora, pastrand tacerea la tine), s-ar presupune ca "tu" trebuie sa pricepi care ar fi adevarul cand "falsitatea" lui nu iti arata acest adevar?

9 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Nu, toți ar trebui să priceapă adevărul, tu îl știi deja.

| anonim_4396 explică (pentru Celcestietot):

Nu stiu ce adevar rolling on the floor Unu face o prostie, apoi spune ceva la ceilalti si eu dupa ce ma iau? Dupa prostia care o face la mine in tacere, si apoi sunt furioasa ca de unde trebuia sa inteleg eu altceva decat ceea ce a facut?
Consider ca se spune in fata cand vrei ca omul sa stie cu cine are de a face. Altfel, ii joci roluri si e urat, ii minti pe ceilalti si ala habar n-are in ce il bagi.

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt tot felul de oameni, ar trebui sa te iei dupa ce crezi ca este mai bine.

Hmm, m-am luat dupa ce aveam, sau credeam eu ca aveam ceva asa cu putinul acela de atentie ma multumeam eu rolling on the floor

Bine asa, ai gandit bine big grin.

Deci zici ca e bine, cand sunt luata la misto si imi accept soarta de a fi calcata in picioare? :happy Si cand esti singur, acela este dz tau un "troll" rolling on the floor (am gandul altundeva acum, si chiar imi pare rau de viata mea )

Nu, din contra; sa nu intelegi gresit happy. Pacat, sper sa fie mai bine in viitorwinking. Acum ies, incerc sa iti raspund pe lumina la mesaje, nb (:

| Celcestietot a răspuns (pentru Celcestietot):

Pana atunci, sa fii optimista.

Nu pot sa fac fata, daca se baga in seama aiurea, acela e dz si totul se transforma pentru mine, ma afecteaza. Si chiar n-am altceva de facut, n-am nimic nici un rost cu viata mea pe care sa ma bazez sa ma sprijin, deci orice e aruncat spre mine imediat ma darama. Cand cineva zice ceva gresit eu imi dau seama ce proasta sunt ce prostie fac eu, cand ei gresesc facand asta la mine. Dar ei continua ei sunt sus, eu pic in prostia lor. Iar ma apuca ma enervez, cum vine asta cosmos egalitate si tot. Nici eu n-ar trebui sa mai stau noaptea, ca ma agit fac urat. Noapte buna. N-am ce sa inteleg eu, daca spune prostii la lume si ma arata lumea cu degetu din cauza lui, ce trebuie sa inteleg eu sa fac eu? Sa sufar ce singura sunt eu si isi permite, e alegerea lui cand are alta sa fie cu aia sau sa hartuiasca una singura in coltu ei privat. Iar aia e privata de lumea care ii apartine lui.

Întrebări similare