| Dan a întrebat:

Cand cineva iti spune: "iubesc lumea in care traiesc si vreau sa o determin sa fie mai buna ", ce ati spune acelei persoane? Credeti ca acea persoana este visatoare sau ati rade de afirmatile sale? Multumesc.

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Draga Dan, esti sensibil la tot ceea te inconjoara, inclusiv la oamenii din jurul tau, la visurile lor, gandindu-te la o lume mai buna si mai dreapta. Dar tocmai ca suntem atat de ingrijorati de ziua de maine, trebuie sa ne gandim cum sa ne facem viata mai buna. Daca nu ne gandim si nu actionam pentru acest deziderat, nimeni nu se va gandi la noi, cei multi. Admir oamenii care au idealuri, fara ei n-am fi mers mai departe. Ei ai vazut dincolo de prezent, de probleme si de ei insisi.Alaturi de oameni puternici si activi, visurile lor au devenit realitate si istoria ne poate confirma aceasta.

5 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Că o singură persoană nu poate face aşa ceva, oricât de mult şi-ar dori. Asta e caracterul persoanelor şi un simplu om nu poate schimba ceva. Nu aş râde de afirmaţiile sale aş aprecia felul în care gândeşte dar i-aş spune că e doar un vis. Baftă!

| Flav a răspuns:

Odata, eram si eu idealist. Din pacate, oamenii mi-au aratat ce inseamna realitatea. Cred ca acea persoana inca e visatoare, dar e frumos sa traiesti din vise, ai pentru ce lupta mereu, chiar de o lupta fara castig.

| Bacemi a răspuns:

Eu iubesc lumea in care as putea trai si vreau sa isi dea seama ca este buna in adancul fiintei ei. Cu siguranta as putea sa ii arat si acelei persoane ca poate spera dar ca raspunsul nu va sta nicidoata in palmele ei. Cred ca persoana respectiva inca are un suflet de copil. Nu as avea de ce sa rad. E ceva de admirat asta. Cel putin in ochii mei. Cea mai mare crima este sa ucizi copilul din tine. Si in acest sens verdictul este crud. Suntem aproape toti criminali.

mariana
| mariana a răspuns:

I-as spune bine ai venit in "clubul" meu, acesta este crezul meu de o viata, sa incerc sa fac lumea mai buna si cred ca este frumnos sa"visezi" asa, dar mai frumos este sa actionezi in limita posibilitatilor tale. Stiti dictonul: Daca trebuie sa parcurgi 1. 000 de mile, nu te speria, incepe sa faci un prim pas si apoi vor urma si ceilalti.

| Razvan a răspuns:

De fapt l-as admira.Mai sunt si trandafiri printre buruieniwinking