| chiftelutacrocanta a întrebat:

Cand cineva te raneste,te astepti ca apoi sa iti ceara si iertare? De ce? Pentru ca a-ti cere iertare e un lucru josnic si el vrea sa te vada mai josnic decat el,el ranit si tu in genunchi cerandu-ti iertare? Pana nu ii spui ca ai fost un prost pentru ce ai facut si te injosesti in fata lui,va putea oare sa te ierte? De fapt ce vrea el, scuze sau vrea sa te vada in genunchi in fata lui?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Iadul meu sunt ceilalti

6 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Dacă ranesti pe cineva, atunci trebuie si să inveti sa-ti ceri iertare. Bunele maniere, educația, bunul simt te obligă ca macar atat sa faci. In genunchi nu am stat niciodată... Nu a fost cazul! Nu vad nimic rau intre a face un gest normal, firesc si a te injosi. Totuși sunt puțini oameni capabili sa ierte si sa-si ceara iertare. Numai bine!

| J0B0MAT a răspuns:

A-ţi cere iertare nu e un lucru josnic.E un lucru demn, corect atunci când răneşti pe cineva.

| RAY a răspuns:

Astept sa ma dezamageasca din nou pana imi dau seama cat de fraier sunt ca nu sunt indiferent cu el,(iadul meu sunt ceilanti )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e un lucru josnic. Dimpotriva.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Reformuleaza "intrebarea", ca ai incurcat victima cu "criminalul", Ti-a iesit un mare ghiveci. Ti-am mai spus eu: daca nu ai ce intreba, nu e cazul sa te strofoci.

| Freya1 a răspuns (pentru Caro34):

In toate intrebarile are aceleas idei.De ce sa nu jignesti femeia daca eu asa vreau? De ce sa fac cum imi zice ea? De ce sa o respect? De ce sa imi cer iertare si nu vine ea ca eu sunt barbat? Cred ca te-ai prins ca te strofoci degeaba.Si eu o mai fac din cand in cand ca poate poate...