De obicei sunt uimita. Uneori, ma enerveaza. Cateodata ma amuza, mai ales unele raspunsuri.
De cateva ori am citit intrebari care m-au intristat atat de mult incat nu am mai intrat pe TPU perioade lungi.
Atunci cand citesc intrebarile de pe TPU, ori sunt uimit de cat poate sa ii duca, capul pe unii, ori sunt total dezamagit de anumite intrebari. Alte intrebari ma fac sa par curios, si chiar sa inteleg de ce a pus acea intrebare, incercand sa ajut acea persoana cum pot.
De multe ori rad, cand vad ce comentarii primesc, sau cand mai conversez. Sau cand iti vad intrebarile tale, la unele, legate de viata si astea, chiar stau si ma gandesc, oare ce raspuns sa mai dau. Cumva sa ma fac inteles si sa intelegi si tu ca am inteles intrebarea (multe de inteles)
Depinde de starea in care ma aflu, dar situatia de pe aici e de multe ori tragi-comica. Cand vezi atatia tineri, care ar trebui sa reprezinte viitorul tarii, ca sunt complet paraleli cu realitatea, sau sunt analfabeti, sau nu au pic de bun simt, si se vede clar ca nu au primit o educatie prea buna, e cam trist. Pe de alta parte, ma mai si bucura sa vad ca macar pe un utilizator din 100 il mai duce capul. Sunt placut surprins de unii copii sau adolescenti care dau dovada deja de o gandire destul de profunda. Asta ma face putin mai optimist. Ar trebui totusi sa fie mult mai multi.
Cand mai vad intrebari gen: dati-mi un cont de brazzers sau imi donati si mie intr-un cont de paypal 10 lei?
Chiar ca ma apuca rasul in hohote )
Un fel de ras cu plans. unde ajunge tara asta si cat de prost poate fi omul care se considera superior animalului.
anonim_4396 întreabă: