Atunci cand apare indiferenta, minciuna, gelozia, infidelitatea, lipsa de comunicare, lipsa de respect, etc...
Repararea depinde de ambii parteneri, de puterea lor de a ierta, de a o lua de la inceput, problema e ca sunt unele lucruri care se iarta dar nu se uita, iar altele peste care nu se poate trece...
Cauzele. pai din cate stiu eu ar fi:-gelozia, care este "rugina" iubirii...
-neincrederea
-incapatanarea
-egoismul
-nervii
}unuia dintre parteneri sau amandurora.
si rautatea celorlalti sau invidia...
da, normal se mai pot repara depinde doar de parteneri.
Atunci cand inceteaza implicarea, cand apare minciuna si infidelitatea cand mintea unuia o ia razna, isi uita trecutul si responsabilitatile!
Pentru ca fac dragoste inainte de a se casatori. Daca nu o faci, ti se pare interesant, te casatoresti, ai copii si nu se mai ajunge la plictis.
Eu cred ca atunci cand nu mai exista comunicare. Iubirea nu se garanteaza.Se poate repara sau mai bine zis, carpi. dar, raman semne.
Pai...cand intervine monotonia si neincrederea, bineinteles ca se mai poate reface relatia, insa asta depinde de ambii parteneri
Cand? cand cei doi nu mai au grija unul de celalalt, cand au devenit asa de siguri pe iubirea celuilalt incat au uitat ca dragostea e un foc ce arde si trebuie intretinut! Se joaca in doi, si enevoie de doi mereu altfel. daca nu mai stiice nevoi are cal de langa tine, atunci ce sens mai are sa stai cu el? ce rost mai are sa-l chinui daca nu mai vrei sa ai grija de focul cel dintai?
anonim_4396 întreabă:
raducu97 întreabă: