Nu Andrei fericit nu esti deloc, omul nu e fericit nu exista fericire exista o stare de normalitate atat restul sunt aberati inventate de om da orgasmul creaza placere e asta o fericire? si cand reusesti in ceva? e bine sa te simti bine mereu, sa traiesti fiecare clipa
Ești mulțumit(ă). Atât. Trist nu ai de ce să fii, dacă nu îți lipsesc banii. Trist vei deveni din cauza altor neajunsuri, a altor neîmpliniri.
Dar, când omul are și bani, și dragoste, și sănătate, cred că radiază de fericire. :)
http://i.imgur.com/mL9cNqB.jpg
Eu sunt de parere ca "banii nu aduc fericirea, DAR o intretin". Daca nu ai bani si "locuiesti" pe strada e cam greu sa fii fericit, dar si oamenii cu bani au problemele lor. De exemplu poti intra in depresie, te poti inbolnavi, poti fi rapit, poti ramane paralizat in urma unui accident etc.Cu ce te ajuta banii in astfel de situatii?
Sa presupunem ca ai bani dar nu tine nimeni la tine si/sau ai o boala incurabila. Ce zici, esti fericit/a cand ai bani? Eu zic ca esti mai fericit cand esti sanatos si te duce capul. Daca ai parte de sanatate si de minte, poti face si bani.
Buna! Nu! Nu banii aduc fericirea. Niciodata nu am crezut asta! Bine asta nu inseamna ca banii nu au o parte importanta in vietile noastre.
E mai important sa stii ca ai alaturi pe cineva care te iubeste si tu sa iubesti acea persoana la randul tau,sa ai o familie care sa-ti fie alaturi mereu, sa stii ca esti inteligent, ca ai un loc de munca bun, sa stii ca ai sanatate si sa stii cum sa o si pastrezi.
Daca ai bani si nu ai toate acestea, degeaba ii ai.
Cu ce folos banii daca nu ai o familie sau pe cineva care sa te iubeasca? Persoana respectiva iti poate spune 2-3 vorbe cand esti trist, banii nu! Ei vin si pleaca!
Asa ca toti astia care traiti cu impresia ca banii aduc fericirea..nu aduc va zic sigur!
O zi faina ♥
Banii nu aduc fericirea.Nu contează nici sănătatea, nici mintea pe care o ai, poți să fi bolnav dar fericit, poți trăi în pustietate, bolnav și sărac dar să fi fericit.Banii aduc doar o fericire trecătoare, însă atunci când dispar și iluzia creată de ei dispare.