| lplostonyou a întrebat:

Cand dati raspunsuri pe siteul acesta, cititi si intrebarile anterioare a celora la care le raspundeti, sau nu aveti aceasta curiozitate? mie de exemplu imi face placere sa citesc si intrebarile mai din urma a persoanei care a postat intrebarea. Spun asta deoarece am primit de mai multe ori raspunsuri de la alti useri dar care nu stiau bine daca sunt baiat sau fata happy deoarece nu am pus poza cu mine la avatar, dar daca acele persoane care mi-au raspuns aveau un pic de curiozitate si rabdare sa-mi citeasca si intrebarile anterioare atunci cu usurinta isi dadeau seama ce am eu de fapt in pantaloni happy

Răspuns Câştigător
| WeLoveIceCream a răspuns:

Imi place si fac des lucrul asta. cum ai spus si tu, ajuta mai mult sa iti dai seama daca e fata dau baiat, dar si de altele, ce fel de persoana e. si poate la intrebarile la care stiu raspunsul ii pot ajuta mai mult decat cei care au raspuns si nu au primit funda. pentru ca funda nu e numai un premiu pentru ca ai raspuns bine, intr-un fel e si o dovada ca intrebarea nu mai necesita raspuns(daca are funda). deci, da, imi place si fac asta.Succes si sper ca ti-am fost de ajutor! Bye!

2 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Eu nu stau nici să citesc răspunsurile date înaintea mea, dar întrebările?! Când am mai mult timp, analizez profilurile prietenilor (întrebări, răspunsuri, voturi).
Baftă!

| Reek54 a răspuns:

Eu fac asta.