| apz a întrebat:

Când erai mic, ce răspuns le dădeai celor mari la întrebarea: Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?

24 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Fericit.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Bacemi):

Daikichi.happy

| Kaℓi a răspuns:

Am raspuns de cateva ori "sofer", dar mi s-a spus ca nu e bine, ca nu e o meserie pentru fete. Atunci am schimbat la "vanzatoare". Habar n-am ce voiam de fapt, dar toate meseriile bune erau luate de colegele mele si nu voiam sa fiu ca ele happy

| Drimmero a răspuns:

'Sigur nu ca tine'

| Freya1 a răspuns:

Psiholog,actrita...

| zurick a răspuns:

N-am stiut niciodata sa raspund la intrebarea asta.Eram un copil realist, stiam ca job-ul meu perfect nu se inventase inca laughing

| Speed99 a răspuns (pentru zurick):

Hopa, cf zurick? Credeam ca toti care ati fost activi prin 2013 ati murit, am inteles eu gresit?

| zurick a răspuns (pentru Speed99):

Mor de somn.
Se pare ca n-am murit, inca happy

| WaterDrop a răspuns:

Batman, insa din pacate am ramas doar cu costumul de latex.

| GoldenZenith a răspuns:

"Prințesa"
"Spion"
"Medic"

| deeeaqq a răspuns:

"polițistă"

| Yaesmin a răspuns:

Profesoară de matematică.love struckAveam numai note de 9 si 10 la mate.love struck

| Staind a răspuns:

"Nu stiu"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveam 5 sau 6 anişori şi mama țin minte că-mi punea aceeaşi întrebare iar eu de fiecare dată răspundeam la fel: să plec în Anglia şi să devin pictoriță".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

.de toate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traficanta de organe. Auzisem la stiri ca se plateste bine, la un moment dat cica te duc intr-un hotel mare, iti dau cazare si mancare gratis - imi parea atractiva ideea. thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astronaut

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Prma data designer. Imi deschideam afacere cu BF-ul meu. El era hairstyle-ist. Apoi am vrut sa devin judecatoare. Apoi am vrut medic. Apoi speaker, trainer, coucher. Iar acum programatoare.

| m1dn1gh7 a răspuns:

Motociclist happy

| Xelon a răspuns:

Bisnitar.

| Raniaa a răspuns:

Musafir laughing

Răspuns utilizator avertizat
| VictorCti1234 a răspuns:

Eu voiam sa ma fac fotbalist. Acum sunt paralel cu fotbalul...