Futurologii(savantii care studiaza viitorul)fac previziuni mai exacte sau mai putin exacte. Unele lucruri imaginate de ei nu s-au putut indeplini pentru ca nu au existat conditiile materiale, tehnice si stiintifice necesare.La altele s-a renuntat dovedindu-se inutile sau inadecvate momentului.Aceasta nu inseamna ca nu s-a progresat.Priveste comparativ in jurul tau.In anii 70 la noi cu greu puteai sa-ti instalezi un telefon, sa-ti cumperi o masina, sa ai un TV color.Despre internet nici nu putea fi vorba.Acum acestea sunt lucruri obisnuite.In medicina exista tehnologii de-a dreptul miraculoase.La fel si in alte domenii.Este bine sa accesezi zilnic o pagina de stiinta si te vei convinge ca omenirea nu sta pe loc.
Pai nu tot ce se scrie prin carti e adevarat cartile se mai scriu si ca sa se cumpere...
Cand eram mica tema preferata a profului de desen artistic era:NOI IN ANUL 2000.toata clasa desena copiii clasei noastre tinandu-se de mana cu extraterestri verzulii.desenau asa pentru ca asa credeau! eu desenam copiii clasei noastre mana-n mana cu negri(copii afro). acum ma umfla rasul, dar, dupa cum am mai zis, visul meu s-a implinit dar visul lor NU.
Era o ironie involuntara sa spui ca te vei putea bucura in anii `80 de prezenta unor straini, fie ei si negri.Pe atunci granitele erau "vigilente", iar noi-romanii nu prea eram vizitati decat de rudele din celelalte judete.Azi lucrurile stau mult mai bine, circulatia e libera.Nu se pune problema sa nu te poti intalni cu alti oameni din alte colturi ale lumii.
Dar revenind la intrebarea ta, cred ca prin anii `60-`70 lumea credea ca vom evolua in "halul asta " incat sa ne cunoastem pe pipaite-le-a sistemul solar pentru ca era pe val sa se discute treaba asta, dar omenirea n-a evoluat in ritmul asta pentru ca nu prea se poate tine pasul cu visele noastre! se stie ca imaginatia e mult mai rapida si mai totala decat realitatea poate infaptui.
dar umbla unul (geoana) pe TPU, mi-a raspuns si mie dde vreo 2 ori, si el sigur s-a intalnit cu extrater. a mers pe luna, a eradicat saracia, malnutritia, parre ddestul de dotat, e plin de umor cand nu e plin de alte cele, si nu cred ca e de la iarba...asa e el, baiat vizionar
Thecurious întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
IntroducNume123 întreabă:
adelina682 întreabă: