Cand eram mica,,, imi aduc aminte ca ne jucam toate vecinele de-a scoala. Inca de atunci imi doream sa ajung undeva, hai sa spunem departe, ma rugam la Dumnezeu sa imi dea minte si putere sa pot invata. Uite asa, mai am de facut 2 pasi si ajung unde voiam. Conteaza enorm sa crezi in vise. Este foarte important sa ceva anume de indeplinit. Iar visul de a ajunge undeva e pe cale sa se indeplinesca. Iar pe de alta parte deja a inceput sa imi placa. Momentan dau ore de spaniola si engleza. ma bucur ca am reusit sa fac ecva cu viata mea. Toti putem face mai mult
Eu voiam sa ma fac donator de organe sau "tipul" ala de sub pamant care sta intr o camera de fier si schimba culoarea la semafor dar acum uitema am 17 ani si nu s a schimbat nimic glumesc acum vreau sa ma fac arhitect si chiar depun foarte mult efosrt pentru asta urati mi succes! sper ca te am ajutat, ti am mai inveselit ziua...
Nu voiam nimic, dar cum se stie ca aproape toate fetele isi doresc sa se faca medici... La mine dorinta asta a venit mai tarziu, si nu prea cred ca se va schimba
anonim_4396 întreabă: