Normal ca poti fi fericit, simti invidie la inceput apoi numai simti asta, dupa ce ai acceptat ca nu are rost sa incerci esti fericit crede-ma
Poti fi fericit, dar nu pentru ca esti singur. Oricat de 'tare' ai fi, asta e, oarecum, motiv de tristete. Poti fi fericit doar daca ai scapat de un partener nasol, pentru care nu mai simteai decat obligatii.
Sau poti fi fericit, daca nu esti intr-o relatie, dar 'gagicaresti' cu multe persoane misto. Dar asta nu e deloc singuratate.
Nu neaparat poti sa fii fericit cand esti intr-o relatie. Poti sa fii in acea relatie din interes cu cineva mai in varsta, cu cineva pe care nu il doresti samd; de asemenea poti sa fii cu cineva din obligatie, cu cineva impus. Poti sa stai cu cineva ca nu ai unde sa dormi daca te desparti si ramai pe drumuri, datorita copiilor...intelegi? Mai poti sa fii cu cineva posesiv,sa te tina pe post de fraier,doar sa muncesti si sa aduci bani in casa,nimic altceva,am prieteni care se comporta asa in fata femeilor lor.Dar nici sa fii singur nu e o fericire.Din punctul meu de vedere e ok,nu dau explicatii la nimeni,cheltui cat vreau,imi permit orice,am libertate.Iar ca minusuri,nu ai pe cineva aproape cu care sa vorbesti, sa te astepte acasa sau sa o astepti, dormit impreuna, sex, love samd.