| SkandallKamataru a întrebat:

"Cand esti pr0st crezi ca le stii pe toate, dar pe masura ce inveti iti dai seama cat esti de pr0st"
Ce parere aveti despre acest proverb? Eu aprob si sustin, din pacate majoritatea se incadreaza in primul exemplu.

Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Total de acord, am avut multe probleme de mic copil si in jurul varstei de 18 ani credeam ca le stiu pe toate, vazusem destule, credeam ca, cunosc oamenii, acum 9 ani mai tarziu realizez ca nu stiam nimic, si cat de mult m-am inselat in repetate randuri, vai de capul meu laughing

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Tu unde te incadrezi? Că stau pe ganduri in ceea ce te priveste. Apropo de intrebarea ta referitor la oamenii grasi.

| SkandallKamataru explică (pentru darrio2007):

Pai cand eram prost, nu imi dadeam seama, dar pe masura ce am evoluat de-a lungul anilor si am invatat foarte bine multe lucruri, stau si ma uit cat de dobitoc am fost si cat de dobitoci sunt oamenii care fac aceleasi greseli, iar pe langa asta sunt si tari in gura cand le explici ceva, tu care faci asta de ani, esti contrazis si jignit de cineva ca a vazut stiu eu ce stire sau a citit stiu eu ce articol fals de acum nu stiu cati ani pe nu stiu ce site dubios.

| CatenaccioStyle a răspuns:

Este foarte adevarat, cu cat cunosti mai multe cu atat iti dai seama ca de fapt nu stii nimic adica ai aflat probabil 5% din tot ce ne inconjoara. Oamenii nu isi folosesc capacitatea creierului nici macar 5% iar asta nu pentru ca nu ar fi in stare ci pentru ca nu cunosc. Noi suntem prea mici pentru a intelege ce e cu noi pe acest pamant, nici stiinta si nici religia nu vor putea estima cu exactitate si ma tem ca nimeni nu o sa ne spuna vreodata sad

| SkandallKamataru explică (pentru CatenaccioStyle):

Asta cu 5% e un mit.
De ce nu ți-ai folosi 5%? Nu are sens.
Ai diferite zone folosite pentru gândire, pe ntru vorbit, pentru simturi, emoții, si pe rru automatisme.
N-ai vrea sa ai control deplin pentru ca nu cred ca vrei sa decizi tu cand iti bate inima sau nu, sau ce hormoni să-ți secrete corpul sau nu. Astea le face creierul automat.
Îți folosești toata aria destinata oentru gandire.

| CatenaccioStyle a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Nu e mit deloc, oamenii daca si-ar folosi toata puterea creierul ar face lucruri supra-omenesti.

| SkandallKamataru explică (pentru CatenaccioStyle):

Ti-am explicat deja care e faza cu procentele straight face