| Gyany02 a întrebat:

Cand imi rezerv bilet de la blueair online...am bagaj inclus in pret adica am un bagaj compus din haine trebuie sa mai platesc pentru el? va rog dati-mi mai multe sfaturi pentru realizarea unei rezervari online.

1 răspuns:
neluL
| neluL a răspuns:

Nu ai bagaj de cala inclus in pret! Te mai costa in plus 15-20 euro dus si 15-20 euro intors daca iti iei bilet dus-intors. In bilet ai inclus bagajul de mana care nu trebuie sa depaseasca 10 kg. Bagajul de cala nu trebuie sa depaseasca 32 de Kg.

Fiecare pasager are dreptul la maxim patru piese de bagaj de cala cu dimensiunile maxime de 100x80x30 cm.
Incepand cu data de 1 noiembrie 2011 bagajul de cala va fi taxat in functie de perioada de calatorie, astfel:
- in High Season (15 iunie - 15 septembrie si 15 decembrie - 15 ianuarie) taxa va fi de 20 euro/ pasager/ segment zbor;
- in Low Season (16 ianuarie - 14 iunie si 16 septembrie - 14 decembrie) taxa va fi de 17 Euro/ pasager/ segment zbor.
Prima perioada de calatorie in care va fi aplicata aceasta taxa va fi 15 iunie-15 septembrie 2012.
Taxa este de 30 euro/bagaj/segment de calatorie in situatia in care aceasta este platita in aeroportul de plecare, in cadrul formalitatilor de check-in/ticketing. Greutatea maxim admisa a unei piese de bagaj de cala este de 32 kg. Greutatea pieselor de bagaj de cala nu poate fi cumulata intre doi sau mai multi pasageri.
Incepand cu data de 7 Iulie 2011, pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani (Infanti) se accepta gratuit un bagaj de cala de pana la 32 kg. In cazul in care pentru infant se aduce un carucior, alcatuit din una sau mai multe piese, acesta va fi considerat bagaj de cala, iar orice alt bagaj al acestuia va fi taxat conform conditiilor de calatorie pentru bagajul unui adult.