Eu zic ca atunci cand te prezinti sa o faci cu,, viorel". Nu e nu stiu ce nume de care sa razi. Eu unul nu as rade de cineva cu numele asta si nici nu as avea de ce. Pentru ca nu el l-a ales. Nu este ca un nickname pe un joc pe care da, ala chiar tu ti-l alegi.
Iar o sa faci 18 ani, o sa iti poti schimba numele.
Eu zic ca Viorel e un nume ok am avut o colega care a avut sotul Viorel si sa nu spun cu cit drag spunea mereu acest prenume.Scurt si la obiect daca vreodata cineva te va iubi va adora prenumele pe care-l ai.Si unde lucrez eu am un coleg nou si prenumele pe care il am si care era mereu rostit cu severitate atit de tata cit si de raposatul meu sot il stie spune cu atita gingasie in glas, cum in viata mea nimeni niciodata nu mi-a rostit prenumele.
Cand te prezinti da mana si spune-le simplu Vio, pentru ca asa iti spun prietenii. Vio suna simplu si in opinia mea o sa te familiarizezi mai repede cu persoana pentru ca deja iti spune pe numele care-l folosesc prietenii tai.
Fa din cele doua prenume, renume, sau nu te mai gândi la ele.
Am auzit anul trecut la stiri numele Vasilică Dănileț, deci, curaj.
Sandor Clegane nu este mai bun decat Viorel Vasilică.
Pe ala de care au auzit tu il mai cheama si Cristi, deci are macar un prenume normal. Plus ca mai e si judecator, deci poarta capa cand munceste si are si ciocanel. E un fel de Thor.
Ba e mai mult misto Sandor Clegane. Sigur, daca vine si cu cicatricea si jumatatea de barba.
Prezinta'te Radu Sandor Viorel.
Raspunsul tau m'a facut sa rad. E important, cred.
Normal ca e important. Poti sa dai o tura pe pagina mea de raspunsuri dupa ce or sa apara si iti promit ca n-o sa fie degeaba.
Apropo, nu ma cheama asa si nimic din intrebarea asta sau cealalta nu are legatura cu mine. Sigur, aici as fi avut nevoie de niste raspunsuri care sa imi foloseasca la ceva, dar se pare ca nu ma invat minte de continui sa apelez la TPU. Cealalta intrebare e...dă forma.
Maine o sa apara probabil Cristina sa ma scoata in catuse de pe site pentru spam si e posibil sa lipsesc o perioada. Mi s-a mai intamplat, nu te ingrijora.
Sa ma astepti.
Ai grija!
Cu paragraful din mijloc, te sinucizi.
Viorel e un prenume ok, nimic iesit din comun. Vasilică ce-i drept e mai ciudat. Îți dau un sfat, când faci cu cineva cunoștință spune le să ți zică Vasi. Sună destul de bine dupa parerea mea.