Ii spui ce facea-i inainte sa te fii intrebat. Daca ii zici bine inseamna ca ii dai de inteles ca deja te-ai plictisit de ea, daca dai un raspuns mai detaliat o autoinviti sa vorbeasca mai mult cu tine.
Ii spui ca asculti muzica. Daca o intereseaza de tine o sa te intrebe ce asculti. Daca nu-i place ce asculti o intrebi de ce nu-i place si ce ii place ei. Daca iti zice ca-i place o intrebi daca mai stie melodii sau ceva de genul...ma rog te descurci.
Poti sa-i zici ca iti este rusine sa vorbesti cu ea si va intelege si va avea rabdare cu tine
Daca te intreaba in autobuz sau la scoala atunci ii spui ce faci, ca doar trebuie sa faci ceva...un gand, o activitate.
Daca esti pe Facebook sau Messenger atunci e nasol daca esti in pana de idei, ca doar e usor sa spuna toata lumea: stau la calculator sau pe net. Indiferent de ce sex are interlocutorul.
A fost un raspuns suficient de rapid?
Urasc asta -.- Eu sunt fata si daca ii spui ca iti este rusine sa vorbesti cu ea va intelege ca incerci s-o ignori :3. Fa-ti curaj nimeni n-o sa-ti ia capul
Te-as sfatui sa pari foarte "Ok" si relaxat in fata ei... Deoarece daca este o fata mai placuta multi vor incerca sa ti-o "ia" si nu cred ca sta sa te astepte daca multi se dau la ea o.O.
(ea),,ce faci?'' - (eu)ma uit la tv, imi faceam temele sau ceva de genu, si vorbim prin SMS, fata in fata mie foarte usor
Ii spui: bine tu? Si asa incepi sa ai o conversatie cu ia in caz cati place de ea!
Sau ii povestesti ce ti so intamplat azi la scoala pe strada undeva caci pare interesata de tine.
Emilia19 întreabă: