| Cosmyno7 a întrebat:

Cand o fata ma intreaba,, ce faci?" ce sa-i spun? Atunci cand vorbesc cu ea ma blochez, Vreau raspuns repede

Răspuns Câştigător
| AtateaConditii a răspuns:

Ii spui ce facea-i inainte sa te fii intrebat. Daca ii zici bine inseamna ca ii dai de inteles ca deja te-ai plictisit de ea, daca dai un raspuns mai detaliat o autoinviti sa vorbeasca mai mult cu tine.

8 răspunsuri:
| Sociopat a răspuns:

Ii spui ca asculti muzica. Daca o intereseaza de tine o sa te intrebe ce asculti. Daca nu-i place ce asculti o intrebi de ce nu-i place si ce ii place ei. Daca iti zice ca-i place o intrebi daca mai stie melodii sau ceva de genul...ma rog te descurci.

| Hexiled a răspuns:

Poti sa-i zici ca iti este rusine sa vorbesti cu ea si va intelege si va avea rabdare cu tine

| HellGirl666 a răspuns:

✰ Cozonaci.

| JucărieLEGO a răspuns:

Daca te intreaba in autobuz sau la scoala atunci ii spui ce faci, ca doar trebuie sa faci ceva...un gand, o activitate.
Daca esti pe Facebook sau Messenger atunci e nasol daca esti in pana de idei, ca doar e usor sa spuna toata lumea: stau la calculator sau pe net. Indiferent de ce sex are interlocutorul.
A fost un raspuns suficient de rapid?

| anonsiam a răspuns:

Urasc asta -.- Eu sunt fata si daca ii spui ca iti este rusine sa vorbesti cu ea va intelege ca incerci s-o ignori :3. Fa-ti curaj nimeni n-o sa-ti ia capulwinking
Te-as sfatui sa pari foarte "Ok" si relaxat in fata ei... Deoarece daca este o fata mai placuta multi vor incerca sa ti-o "ia" si nu cred ca sta sa te astepte daca multi se dau la ea o.O.

| Cosmyno7 explică (pentru anonsiam):

Ms si de raspunsul tau, a fost bun

| Cosmyno7 explică:

(ea),,ce faci?'' - (eu)ma uit la tv, imi faceam temele sau ceva de genu, si vorbim prin SMS, fata in fata mie foarte usor

| Eddyy a răspuns:

Ii spui: bine tu? Si asa incepi sa ai o conversatie cu ia in caz cati place de ea!
Sau ii povestesti ce ti so intamplat azi la scoala pe strada undeva caci pare interesata de tine.