| Reghqen a întrebat:

Când o să aveți copii ce ați vrea o fată sau un băiat?

Răspuns Câştigător
| Alxblx a răspuns:

Sincer, ciudat pentru un băiat sa își dorească fata dar da mi-am dorit și încă îmi doresc, dar nu vreau pentru ca fetele îți frâng inima de tata când își vor face un iubit
Și nu suport faptul ca ea o sa facă felatii.
Spune-mi nebun dar asta e adevaru. Cu băieții nu ai probleme de genul.

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu imi doresc, sant destui care se ocupa in locul meu sa extinda nasterea lor - ma multumesc sa traiesc singur toata viata

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu vreau copii

| Sofer a răspuns:

Sa fie doi, un băiat și o fata.

| SG1995 a răspuns:

Ce dă natura, nu e ceva ce poți alege.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fie pisică

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau tripleti! Sa fie sanatosi e cel mai important.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un băiat si o fată♡
Si sa fie sănătoși☆

| MaryMaria333 a răspuns:

Ambii happy Cel putin 2.

| whatisthis19 a răspuns:

Să fie sănătos

| Unsfatbun a răspuns:

Intrebarea ta, precum si a multora care intreabă pe aici este una la care ai deja răspunaul. Trebuie să ai hard-ul mic să-ți dorești ca al tău copil să fie de sex masculin sau feminin.
Ok, ai prefera sa fie băiat, pentru că fata își incepe viața sexuală la 13 ani, dar nu uita că o bună educație într-un mediu sănătos, departe de manele, certuri, scandaluri etc, iți poate oferi șansa de a fi tată de prințesă.
Eu sunt tată de băiat dar nu am niciun merit că s-a născut băiat. Absolut niciun merit. Dacă Dumnezeu îmi dădea o fetiță, tot atât de mult aș fi iubit-o.
Suntem în 2020. Tot gândire comunistă aveți?
Sunt copii, iar noi, adulții le arătăm calea în viață, așa cum au făcut-o și o mai fac părinții noștri (dacă mai trăiesc).
Dacă bunica, mama, sora au fost "rele de muscă", fetița ta poate fi un copil frumos educat, o domnișoară elegantă, nicidecum o parașută. Trăiți pentru a lăsa ceva frumos în viață și nu vă îngrijorați de lucruri care practic sunt inexistente, momentan.

| Paendeo12 a răspuns:

Sincer, baiat. Dar daca se intampla sa fie fata, tot a mea o sa fie. Imi doresc baiat, pentru ca eu stiu prin ce a trecut mama cu mine?

| alekcsandru11 a răspuns:

Normal ca baiat. Vrei sa am fata ca sa se **** la 13 14 ani si sa faca tiktok?