Stefan Cel Mare s-a nascut la Borzesti in anul 1433 si a decedat pe 2 iulie 1504.
Din pacate, nu poti sa-ti dai singura fundita. Si, sa stii ca era de ajuns un click pe Google ca sa afli. Dar, lenea-i mare, nu?
Pai, de ce n-ai spus de la inceput ca faci sondaj de opinie? Era asa...ca sa vezi tu cat de prosti suntem noi si cat de desteapta esti tu.
Ti s-a parut o jignire faptul ca ti-am spus ca esti desteapta? Ciudat. Atunci, inseamna ca, ori nu vorbim aceeasi limba, ori nu folosim acelasi DEX.
Ia uite, s-a nascut la 14:33 si a murit la 15:04, ce putin a trait, 31 de min, si a facut asa de multe... :X
Ardnaxur1961 de ce esti asa de colerica? pacat, ei uite nu mi-a trecut prin cap sa ma uit pe google, poate vroiam doar sa aflu daca lumea stie aaa ce zici? fii un pic mai draguta cu
Ardnaxur1961 de ce vb urat si jignesti eu nu te-am jignit pe tine in schimb tu da si nu numai pe mine, crezi ca daca esti expert TPU iti da dreptul sa faci asta, fi un pic mai maleabila cu lumea si un pic mai dragastoasa nu mai fii asa de rece, fara suparare
Stefan Cel Mare s-a nascut la Borzesti in anul 1433 si a decedat pe 2 iulie 1504.
sweetgirl13 întreabă:
PowerKoko întreabă: