| notorious a întrebat:

Cand scapam de gaozarul de basescu?

Răspuns Câştigător
| emima a răspuns:

Pai la viitoarea alegere sa nu-l mai voteaza nimeni doar asa scapa

5 răspunsuri:
| danezuu a răspuns:

Cat mai repede sper...laughing i-as face statuie lu` ala care il impuscalaughing

| enverhoxha a răspuns:

Nu e găozar, e doar se-curist.

| Blitzen a răspuns:

Si daca scapam de basescu, atunci cine sa ii ia locul...laughing? Tot baietii de genul Basescu,rolling on the floor)

| Emmy_4970 a răspuns:

Ei bine ar fi foarte greu, intelegi, pentru em la obiect ala hai sa-i spunem chelie, chelie plateste respectivi oameni din franta si alte tari iar la alegeri ii pune sa dea mai multe voturi si asa a castigat peste noapte, ar fi un miracol sa fie invers, daca castiga goana ar fi facut chiselita el e cam patetic si toti l-ar invartii pe degete, si ultima lege a lui piticul si chelie e ca sa fac eu ca trec a v-a sa fac a IX-a in gimnaziu simcer eu l-as bate cu o pusca si as descarcao cu durere si lui piciu si lui chelie pe rand ca sa aud tipetele! il urasc!

| Emmy_4970 a răspuns:

Raspunsul meu are un inteles vreau sa ma duc la liceul militar breaza si as murii de as mai sta inca un an cu supra desteptii din clasa mea ei sa le spune creolozati fonic nu unteleg ei nimic sper ca sti de ce am spus ca i-as inpusca usor pe rand poate le-as arunca cadavrele pe calea ferata dupa ce le calca bine le arunc peste un gard, si asa nu fac puscarie si as mai fi si felicitata

Întrebări similare