LOL voi nu stiti de gluma
Pe blog cred ca o sa se afiseze rpin decembrie, dar noi putem sa facem nominalizari de acum. Si... uite ca sa te fac fericit... te propun pe tine pentru Mos Craciun si iti las liber la alegrea Craicunitei.
Si Mos Nicolae nu o sa vina pe la noi, pentru ca am fost ceeeei maaaaaai cuuuuuuminti!Pentru Mos Nicolae eu ii nominalizez pe Flav si Nony...chiar daca nu sunt mosi.
Nu se poate! Eu scriu ca nebuna ditamai raspunsu` si nici macar nu apare! Eeeei chiar m-am suparat.
Nu o mai lungesc.ca poate iar nu imi apare raspunsul.
Deci...ca mos Craciun, te propun pe tine, si te las sa iti alegi singur Craciunita.
Si ca mos Nicolae Nony sau Flav. Sa ne dea nuieluse la toti.
ce tare a fost asta! Mai. si pe mos Gerila unde-l lasi?
Nu-mi vine sa cred. Mai e un pic si vine Craciunul, e primul Craciun al meu pe TPU, sa vedem ce-o fii. atmosfera, dansuri, lautari, urari, colinde. Ce repede a trecut timpul.
Si da, eu te votez Mosul anului 2009, ( da' cadoaiele, ce cadoaie dai?)
Haha...ar fi interesant sa se faca chestia asta...ar trebui sa'i propui Ralucai...eu te sustin... tu sa te califici? tu care maltratezi mosi si fete ...huuuu
@otonis daca vei fi tu Mos Cracila...asta Craciun, ma auto-calific Craciunita si promit solemn pe barba ta cea sura sa fac cadoaie la tot satu...asta... site-ul