Se alege in ultima luna a anului adica luna viitoare timp de vreo 15 zile presupun in care se alege cateva persoane care au vazut cei mai activi in acel an si se selecteaza si aia selectati intra in concurs
Eu tiam scos ignorul cand am comentat daca nu ai obsservat, nu te da geniu pe un site virtual, ti-am dat pentru ca mai insultat si dai raspunsurii stupide
Luna viitoare, cred ca se lucreaza la asta!
Se va face in 2 etape!
La inceput se fac preselectiile! Cei ce au primit cele mai multe nomilarizari, sunt supusi din nou votului! Din lista aia ala care a primit cel mai multe voturi e alesul.
Simplu!
http://www.tpu.ro/......ului-2014/
ai niște glume, nu știu de unde le scoți sau poate că chiar vorbești serios acum.
Mereu vorbesc serios
Aia e gluma? aia e gluma de gradinita, aia nu-i gluma
Poate isi numara Cristina toate raspunsuriile tale date la gluma si ai sa devi si tu banatul anului, omule 90% din raspunsuri sunt proaste si de aia ti-am dat ignor, TPU nu-i sa facem misto de alti e o comunitate de ajutor in care seriozitatea e pe primul loc, daca ai fi alfa daca neam vedea real nu pe aici cu glume de 2 lei ok
mare nesimțit mai e ăla.
In realitate sunt foarte antisociale aceste personaje care se remarca doar virtual
ce le faci măi Ray de le ești așa drag?
hai gata, lăsați băiatu.
Love spune el ceva dar nu stie totul.Nu ray a numarat, mama lui ray a fost cu voturile. Avand in vedere prestatia lui lovesleep normal ca nu a castigat A zis ca imi da mie premiul, pentru performante, dar am refuzat, din modestie.
Lary_Lary_Habby_ întreabă:
mODIN întreabă: