Exact nimeni nu stie cind o sa se intimple. Putem presupune doar. Exista anumite semnale ce vin sa ne prevesteasca Sfirsitul lumii...se poate intimpla insa in orice clipita.
Sfarsiul lumii in 2012 e doar o poveste foarte mediatizata.In urma cu 4 ani, in 2005 trebuia sa mai vina odata.Asadar,nimeni nu poate sti, sunt doar povesti ca unii sau altii sa faca bani.
Biblia spune ca noi nu stim nici clipa nici ceasul si ca venirea Domnului va fi ca un hot noaptea
Dar eu am auzi ca va fi in2032 altii spuneau ca o trebuit sa fie in 2006 ora6 data 6 si minuta6 dar uite ca am avut un mare noroc
Nimeni nu stie cand v-a fii.intr`adevar s`a auzit ca v-a fii in 2012 dar asta numai Dumnezeu stie... nu ma mai iau dupa stiri etc.si cu gaura neagra c`o s amurit.***. o iluzie .pe langa asta noua faza criza financiara statu nu stie cum sa mai fure
Sfarsitul inceputului va veni in clipa cand noi vom trece limita de viteza permisa pe autostrada.
Asta nu stie nimeni, doar Bunul Dumnezeu. Oamenii isi tot dau cu parerea despre acest aspect, desi nu ar trebui. Viata trebuie traita clipa cu clipa, sa fim fericiti alaturi de persoana iubita. Si mai presus de toate trebuie sa fim mai buni, pentru a ne mantui. Dar lumea de astazi e nebuna rau de tot. Why don't we stop and stare in our life?
Daca ar fi sa ne luam dupa gura lumii, sfarsitul terei va fi in fiecare an, in fiecare zii.
Cititi previziunile lui Nostradamuss...nu o sa fie sf. Lumii cat vom traii noi, nici copii nostri si nici nepotii, ba chiar o sa se nasca al 3-a Rau, adica un om precum Hitler, care o sa schimbe m ulte lucruri...si ce a zis Nostradamuss pana acum, s-a adeverit, sau calendarul maiasilor...
Oricum, sfarsitul e aproape.Sunt prea multe semne.
O sa fie Antihristul la putere si o sa ne insemneze cu nr fiarei 666, povestea cu cipurile.Chiar daca nu te obliga sa porti 666 esti nevoit, ca si codurile de bare, tot ce cumperi are cod de bare si care contine 666.Deci in concluzie mai bine murim decat sa avem nr fiarei ca cei ce vor rabda, aceea vor fi rasplatiti.
melissa_3397 întreabă: