Da eu nu am inteles niciodata de ce trebuie privite asa curentele astea. De ce lumea crede ca daca se ofera posibilitatea unor persoane sa se simta asa cum vor ei inseamna ca toti trebuie si sunt obligati sa fie la fel.
Daca la 2 barbati gay li se permite sa fie asa cum vor ei si sa aiba aceleasi drepturi ca restul asta inseamna ca de maine toti vom fi obligati sa fim gay?
Daca undeva pe lumea asta exista femei care nu vor barbati si vor doar cariera si atat asta insemna ca nu vor mai exista mame devotate?
Daca unor barbati le place sa se epileze pe picioare si sa miroase a levantica inseamna ca toti suntem obligati sa fim la fel?
Nu am inteles niciodata de ce unii oameni fac din libertatea unor minoritati o obligatie pentru majoritate.
"Mulți votani ai extremelor drepte sunt de fapt tineri."
Si in salile de pacanele gasesti mai multi tineri decat persoane in varsta.
Nu mai suntem ca acum 100-200 de ani! Acum putem sa fim ce ne dorim sa fim! Este ca acum 50-100 de ani oamenii erau duși la terapie doar pentru ca voiau sa fie altceva
Nu mai privi in gura social media, e plin de conceptii gresite pe care multi nu le adopta in viata de zi cu zi, si cu masculinitatea toxica la fel, sunt barbati frustrati si femei frustrate iar aceasta bataie interminabila intre feminism si masculi misogini a aparut datorita lipsei de inteligenta emotionala dintre parteneri, nu toate cuplurile se potrivesc si nu toti pot convietui impreuna, ori se cearta cu anii intre ei, ori se despart si cauta sa arunce unul in altul cu noroi in incercarea de a demonstra care din ei are dreptate, cand privesti din departare parca vezi 2 copii mici certandu-se, nu in toate cazurile o persoana adulta fizic e adulta si mental, avem nevoie unul de altul dar avem nevoie sa lucram la inteligenta noastra emotioana la fel de mult cum lucram la inteligenta culturala sau la cariera, la sfarsitul zilei suntem om langa om si trebuie sa avem capacitatea de a ne intelege sau in cazul in care nu se poate in ciuda incercarilor sa o luam pe cai diferite frumos si decent, de comun acord.
Daca nu-i bagi in seama pe,, wokeri'' se sting încet încet și se amesteca cu lumea, ca devin neinteresanti cu timpul. Faza e ca li se acorda mi multa importanță decât o au ca elemente sociale. Ok, nimeni nu le are baiul, nu au decât să-și consume existenta lor,, speciala' ' în liniște, ca nu-i deranjează nimeni. Eu nu discut sau analizez opiniile lor, modul lor de viață ii privește doar pe ei, nu-i problema întregii societăți.
Cheers