| Kreatzza a întrebat:

Cand simti ca nu are rost sa mai traiesti, cand simti ca vrei sa mori, ce te ajuta sa supravietuiesti?

Răspuns Câştigător
| Roxiii_5483 a răspuns:

Gandeste-te la persoanele dragi care vor suferi in urma ta acum nu'ti dai seama...doa vei vedea in clipa in care iti vei pierde pe cineva drag si gandeste-te ca durerea pe care o ai u asa ar putea sa o aiba si parintii tai doak veii face aceasta prostiee...credema ca si eu am fost de multe ori in situatia ta:*pup si ai grija de tinetongue

4 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Credinta in Dumnezeu

| Dean1996 a răspuns:

Speranta ca va fi bine,chiar daca nu s-a intamplat cum ai vrut, sau ce ai vrut, totul in viata se intampla cu un scop.Bineinteles si muzica mai este un factor care te poate ajuta sa treci peste depresia asta.
http://www.youtube.com/watch?v=zzLKMtY04lE
O melodie care pe mine m-ajuta,dar fiecare avem gusturi diferite. Speranta, muzica, prietenii si increderea in tine sunt factorii care te ajuta sa treci mai departe si sa fi un adevarat supravietuitor in viata.

| Jean_2915 a răspuns:

Viata e un cadou de la cel mai bun prieten - Dumnezeu! Am avut si eu asa ginduri dar stiu ca cuvintul sau Biblia spune ca cel care se sinucide nu mai are parte de binecuvintarile sale dupa moarte... Si mai stiu ca Dumnezeu nu ma suparat niciodata cu nimic, atunci de ce sal supar eu facind asa prostie! In pofida la toate dificultatilor din viata este un rost in viata! Numai depinde de tine daca vrei sal gasesti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine ma ajuta intotdeauna prietenii.

Întrebări similare