| StanAnaMaria a întrebat:

Cand simti in viata ca numai poti cand esti la pamant de unde iti iei forta de a merge mai departe?

11 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Caut cel mai bun motiv pentru a ma trezi din pat in dimineata urmatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din propria ambitie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la Dumnezeu.

| StanAnaMaria explică (pentru anonim_4396):

Dumnezeu...Oare exista? Daca exista de ce te baga in atatea probleme?

| anonim_4396 a răspuns (pentru StanAnaMaria):

Ca să-l cauţi pe Cel care te scoate din probleme.Şi să îţi dai seama că, tu, singur, ca om, nu eşti nimic şi nu poţi face nimic.

| StanAnaMaria explică (pentru anonim_4396):

Mda.Pana acum mi-am rezolvat problemele singura cred.De fiecare data cand am cerut si eu cv nu mi s-a dat macar o raza de speranta ca va fi. Exista poate dar pentru mine nu prea cred.In loc sa imi dea mi-a luat cele mai dragi fiinte.Si pana la urma nu cred ca mi le-a luat El si-au facut-o singure cu mana lor.Stiu ca este dur dar parerea mea e confuza si e impartita.

| UsernameFail a răspuns:

Nu tine de cum poti sa-ti revi. Fiecare se ridica de la sine. Eu am fost doborata mai mult de o luna. Dar un mod sigur este sa faci lucruri amuzante, sa te distrezi cat mai mult. Sper ca vei reusiwinking.

| StanAnaMaria explică (pentru UsernameFail):

Nu e vorba despre mine...Eu am reusit de multe ori sa ma ridic in felul meu mi-am ascuns durerea cu un zambet si am mers mai departe.Sunt curioasa de mentalitatea altor persoane.Dar cand simti k pica cerul pe tine nu cred ca iti arde de distractii si lucuri amuzante.Dar daca tu asa ai reusit bravo.

| الملاك a răspuns:

Speranta si credinta ca nu poate sa ploaie mereu, sper ca miine sa fie o noua zi si pentru tine, si pentru altii, dar si pentru minesad

| Ionutk112 a răspuns:

Am avut o data un vis ciudat in care eram ieu si trageam dupa mine un carut, si eu il trageam incet greu fara nici un chef fara speranta ca o sa ajung acasa, dintr-o data au aparut doi indivizi care au inceput sa ma ajute si ma impingaeau, la care eu am rabufnit si l-eam spus sa ma lase in pace ca este carutul meu si fac ce vreau eu cu el,, am reinceput sa il trag singur tot asa greu, cei doi au aparut din nou si au inceput din nou ca sa ma impinga si mergeam atat de tare si imi era atat de greu simteam ca nu mai pot, dar apoi dupa catva timp am ajuns acasa si atunci am realizat ca pentru a merge mai departe trebuie sa te sacrifici si trebuie sa duci greul pentru a ajunge unde vrei, iar atunci cand reusesti sa ajungi tot greul care l-ai dus parca nu mai are nici o importanta,, sfat nu te bloca si nu te da batuta mergi mai departe, nu astepta ca lucrurile sa vina pe tava, daca vrei sa faci ceva lupta, daca iubesti pe cineva lupta, daca iti propui ceva lupta nu da batuta, gandeste-te ca daca te dai batuta nu iti va fi mai usor,., te pup bafta

| StanAnaMaria explică (pentru Ionutk112):

Stiu ca trebuie sa lupti in viata si stiu ca trebuie sa calci peste orice si oricine ca sa obtii ceea ce iti doresti! Cum am zis nu este neaparat vorba despre mine eu m-am ridicat dupa multe lovituri sunt curioasa de mentalitatile celor din jurul nostru.E ok sa nu te dai batut nimeni nu zice asta stii tu vorba aia ti se inchide o usa intri pe geam si tot asa.SI cu ridicatu e exact ca atunci cand eram mici si cadeam ne loveam plangeam putin ne ridicat ne scuturam si alergam mai departe!