Ai sa razi...in internet!
incerc sa ma deconectez de la viata reala, si sa ma conctez la cea virtuala!
si caut articole vechi, muzica veche... ce imi trece prin cap in acel moment!
momentan nu pot sa spun ca sunt in cadere... dar am o stare asa...sunt satula de toti si de toate, nu vreau decat sa dorm si daca se poate sa fiu mai pasiva si sa trec cu vederea!
eu sunt o persoana care pune suflet in tot ce face...si in vata mai trebuie sa fii indiferent!
nu stiu daca la tine poate avea acelasi efect... dar incearca si refugiaza-te in internet...si uita-te la lucrurile indragite de tine ...eu acum de ex.ascult madalina manole si oana sarbu si incep sa-mi revin!
succes!
Atunci cand ma simt deprimata ma gandesc ca exista unele persoane care au mai putin ca mine:oamenii care nu vad, care nu aud, care nu au ce manca, care au un handicap, etc. daca ei pot sa mearga mai departe desi au probleme atat de grave eu de ce nu as putea? De ex prietenii mi-au intors spatele dar asta nu e un capat de lume, stiu ca pot sa merg mai departe si fara ei. In fiecare secunda din viata nostra trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu k suntem sanatosi pentru ca asta este cel mai important.Si, atunci cand ne e bine sa nu uitam sa-i ajutam pe cei mai necajiti decat noi, pentru ca nu poti sa stii cand ajutorul se va intoarce
Fumez si incep sa imi privesc obiectiv intamplarea nefericita ca pe un pasaj dintr-o carte ai astfel mi-e mai usor sa gasesc solutii. in plus, intotdeauna ma gandesc ca ar putea fi mai rau.
Eu am gasit putere in cea mai buna prietena...>Cand am cazut cel mai rau a fost din dragoste, si o prietena buna, foarte buna, un inger pentru mine, mi-a dat putere sa ma ridic, sa indraznesc din nou sa sper...DECI prietenii!
In momente din astea cred ca tine tot de mentalitatea noastra, trebuie sa ne incurajam pe noi insine, daca cadem, doar noi singuri ne putem ridica prin caracterul nostru puternic
La mine totul sta in analizarea capacitatiilor proprii (ce stiu ca pot face si ce nu), si caut sa gasesc solutie la o problema bazandu-ma in primul rand pe experientele proprii.Sunt "obisnuit" ca la mine pana-n ceasul al 12-lea inca mai sunt sperante, si adesea de unde nu ma astept. Odata cu experientele proprii, s-a intarit si optimismul. Odata cu optimismul, rabdarea.Rabdarea,...face apel la intelepciune. Un soi de cerc. Buna intrebarea, si felicitari!
Plang ma descarc dupa care imi spun " Sunt puternica...altii trec prin lucruri mult mai grele... o sa imi fie bine "
Pai cred ca totul tine de tine! trebuie sa fii tare in orice situatie ca viata este grea dar gandeste te ca nu se termina aici si ca trebuie sa mergi mai departe! toti avem momente dificile in viata dar trebuie sa fim optimisti
Atunci cand imi este greu si simt ca se clatina pamantul sub picioare ma gandesc ca singurul lucru bun din viata mea sunt cei doi copii ai mei de 6 si 10 ani. chiar daca i-am facut la varsta de 167 ani si imi pare rau ca m-am maritat asa tanara cred ca singurul lucru bun din viata mea si singura realizare sunt copii. ma asez langa ei si imi dau putere sa merg mai deperte
LisaJulie întreabă: