Cand o sa gasesti raspunsul la intrebarea "cine sunt" sa iti trimiti si mie reteta miraculoasa
E bine ca ii faci pe restul sa se distreze.Rasul e o forma buna de a elibera energia negativa.Rau nu faci in niciun caz. Pur si simplu iti pui aceleasi intrebari pe care si le-au pus mii de oameni inaintea ta.Cand vei gasi raspunsul(in caz ca il vei gasi)vei intelege mult mai bine trecutul, vei tolera, vei da altfel de sfaturi, vei avea alt mod de a iubi, de a trai si chiar de a visa
Esti o fire melancolica si introvertita.incearca sa fi si acasa cum esti cu prietenii. fa haz de necaz impreuna cu parintii si fratii tai.schimba-i tu. fa-i sa fie mai glumeti, crede-ma ca se poate.si acasa poate fi distractiv.incearca sa socializezi mai mult, nu mai sta atat de mult timp singur la pc.nu e ok.singur te izolezi, te intristezi, fa ceva.orice.natura vindeca si cele mai bolnave suflete.
Asa mi se intampla si mie acasa, era o stare de spirit mai incinsa, parinti neintelegatori care nu glumeau, iar colegi o alta lume a zambetelor si a copilarie in care eram libera sa rad si sa glumesc.insa nu tot timpul ni-l petrecem cu prieteni! si vine si momentul cand stam in fata calculatorului neintelesi de nimeni.nici eu nu am gasit un raspuns/remediu, poate doar sa vb cu parinti, sa scriu poezi... dar dc o lume a singuratati? gaseste ceva de facut in timpul liber, un prieten bun care sa te asculte.gandestete,si nu uita ca un zambet nu costa nimic si ca nimic nu ajuta m-ai mult decat un zambet.