Cand sunt cu moralul la pamant, imi aduc aminte ca exista persoane pentru care merita sa tin capul sus, persoane care-mi sunt intotdeauna alaturi si care ma iubesc neconditionat, care stiu sa ma faca sa ma simt mai bine indiferent daca le arat sau nu suferinta mea. De obicei nervii mi-i vars citind (citesc orice-mi cade in mana), insa niciodata nu strica sa vorbesti si cu o prietena (cea mai buna, de preferat). Ajuta si o plimbare in parc, la aer (aproximativ) curat, si o curatenie generala in casa (mai uiti de probleme), si o muzica lenta. Dar trebuie sa stii ceva: problemele nu vor disparea pentru ca nu te mai gandesti ca exista.
Rar mi se intampla, dar si atunci ascult muzica vesela sau ma uit la televizor la emisiuni vesele, sau la comedii.Cateodata mai plang sa ma descarc si gata
Eu ascult muzica (dar melodii vesele, nu triste) sau vorbesc cu cineva care imi este drag. Asa uit mai repede si ma simt mult mai bine.
Citesc:
Sutul in fund de care ai nevoie. Un blog care te motiveaza, te inspira, iti arata partea frumoasa a vietii. Un blog despre succes si alte jucarii.
www.succesdublu.ro