Respiri)...pff nu stiu.te rog frumos trimite`mi in mesaj raspunsul. chiar nu stiu
Am primit un mail cu 'NOname a postat o intrebare pe TPU' si am fugit repede ca sa prind intrebarea inainte sa devina prea populara, sa ma dau si eu mare ca am raspuns printre primii.
Pai depinde, ce te separa de acei rechini? Daca te separa cativa pereti de sticla, np. Sau daca ai costum de scafandru. Sau dacaesti la cativa km distanta de ei si stii totusi ca esti intre ei. Oricum ai face, ajungi guma de mestecat.
Pentru a evita astfel de situatii nu trebuie sa mergi singura in locuri in care sunt rechini. Am vazut intr-un documentar ca atunci cand rechinii vad ca sunt 2 sau mai multi oameni fug. Deci daca nu mergi singura rechinii vor fugi iar tu vei putea lua aer
Ce rezolvi daca iei aer? oricum esti mancat daca esti in apa, intrebare ciudata si cu prea putine detalii.
NOname, știu eu de ce ai pus întrebarea. Îl aștepți pe Smith c-un răspuns din ăla bun. Încă nu s-a trezit.
Take care.
Deci:
1. Daca sunt foarte aproape de tine nici nu mai ai timp sa respiri
2. Daca sunt la km de tine atunci te ridici la suprafata si respiri...adica poti sa respiri si in apa daca vrei sa te inneci
Pai incerc sa-mi tin respiratia si ma prefac moarta si fac pluta si o sa ma indrept in sus iau o gura de aer si daca am noroc poate o fi un vapor prin apropiere si ma ia de acolo.
Ar trebui sa-ti pastrezi calmul si sa incerci sa innotii sa suprafata fara miscarii bruste.Cred nu sunt sigur dar asta ar fi cea mai logica varianta care imi trece prin cap acum. Sper ca te-am ajutat.
Consider ca trebuie sa pui mainile la nas, apoi sa respiri(si sa-ti iei aer).
Pai ...nu ai cum ca din cate stiu eu daca sunt rechini si stai nemiscat nu iti fac nimic(dar nu sunt sigura)
RS4, demult am vrut sa scriu o carte despre rechinii inecati. Nu vrei sa ma asisti?
FuckOnCocaine, hmm...n-o fi marinar, de n-a venit? Sau o fi mahmur si carpetotrist? Mai stii?
Mihaela31, draga, am mai incercat-o si pe asta, dar uneori nu functioneaza, si ajung sa ma incerce ei pe mine.
Stiti ce? M-am gandit sa-i musc eu prima. Poate se sperie si fug. Sau sa fac mai bine pluta (adica pe proasta, pardon, pe moarta), cum zice Anonim-ul? Hmm... Da' pe asta am mai incercat-o, si parca tot se uita chioaras la mine astea doi (dragaLasii de ei!).
Le pui mana pe "bot" ( nas, sau ce naiba au pe acolo...) ambilor simultan si din moment ce ei vin spre tine si tu faci asta, te ridica... si iei o gura de aer. Imagineaza-ti asta fizic si-o sa intelegi ce zic )))
Daca sunt departe, stai calma inoti la suprafata.
Daca sunt aproape, distrage`le cumva atentia, cu alti pesti, fa pe mortu' ce stiu eu?!
Cu zic oltenii: Fă`te kă katzi ceva si dispari!(Pre`fa`te ca cauti cava si dispari)
Nu, Andreiu-le, am o idee mai buna: ii fac sa se manance intre ei!
(m-a inspirat o buna prietena de-a mea. foaaarte dragalasa!)
Sau i-o fi frica de rechini...
Din cate stiu, ii plac doar meduzele si "diavolitele de mare".
A, si obligatoriu blonde.
Mersi, draga! Si tie. Pup.
P.S. Da' parca erai blonda (vopsita) sau mi s-a parut? Sau de frica lui Smith te-ai facut la loc bruneta?
Neața. În poza de la profil eram brunetă. Acum sunt blondă. Depinde de frizură : Dacă-s tunsă scurt ca acum, sunt blondă, dacă am plete sunt brunetă. De dragul lui Smith rămân așa .
Ba da te ajut cu mare placere, dar trebuie sa ne inarmam pana-n dinti cu arme, rabdare, tactica! apoi trebuie sa fim mai parsivi decat ei, sa-i luam noi prin surprindere, sa-i lovim unde doare cel mai tare, sa ne prinda frica, sa se ascunda de noi, sa implore iertare atunci cand e prea tarziu, sa-i zdrobim asa cum merita!
Hai ca am scris un paragraf din carte deja...