Cred ca esti liber cand esti impacat cu tine insuti. Cand faci ceea ce-ti place, sau cand faci doar ceea ce-ti place, cand tu depinzi de tine.
Cred ca esti liber atunci cand ( de exemplu ) inveti pentru ca asa vrei tu, nu pentru ca altfel iti da mama bataie acasa. E doar un exemplu..In fine, libertatea e dus si intors, vrem libertate dar prin libertatea noastra nu trebuie sa incalcam libertatea altcuiva.
Numai bine!
Cand sunt lasata sa iubesc in felul meu.
Ma simt cu adevarat libera cand ajung in locul meu preferat, ma intind pe iarba, inchid ochii si pot visa. Atunci sunt libera sa fac ce vreau, sunt libera sa spun ce gandesc, sunt libera sa iubesc.
Buna!
Eu sunt o libertina de felul meu, iubesc libertatea. Ma simt cu adevarat libera atunci cand nu ma urmareste nimeni sa vada ce fac sau cum ma comport, nu ma tine nimeni din scurt atunci cand imi doresc sa fac ceva sau cand iau o decizie, atunci cand pot exprima liber ceea ce simt si ce gandesc, fara sa-mi fie teama ca voi fi criticata.
Sper ca te-am ajutat!
Cand de exemplu e vacanta de vara, nimeni nu iti da teme si nimeni nu iti spune ce sa faci...oh ce vise
Liber sunt atunci cand imi accept deciziile cu toate consecintele pe care le pot avea si cand imi duc viata fara regrete