| RoooneyThePuf a întrebat:

Cand te uiti la ora fixa inseamna ca ``te iubeste CINEVA`` ``sau te iubeste CEL PE CARE IL INDRAGESTI``? ma uit foarte des.in fiecare zi si ma cam enerveaza de-acum...deoarece baiatul pe care-l plac nu simte nimic pentru mine.{e doar o superstitie?}

6 răspunsuri:
| LuS[z] a răspuns:

Eu stiu cu prima varianta big grin
dar oricum astea sunt 'mici superstitii'
cel mai bine ar fi sa-i spui persoanei respective ceea ce simti indiferent de care va fi reactia ulterioara big grin
succes!

| mariaw a răspuns:

Normal ca nu e doar o superstitie. Dar trebui sa ai grija sa interceptezi corect datele. Daca scapatul obiectelor(in care esentiala e intiala) si ora exacta nu sunt in acord, totul se poate intoarce impotriva ta

| Ralucarrie a răspuns:

Cand te uiti la fix te iubeste cand te uiti ca de ex la 10:10 se gandeste la tinetongue...nu-ti face griji si eu sunt in aceeasi situatie.
Nu esti unica...tonguehappy

| RoooneyThePuf explică:

Da. dar te iubeste cineva anume ...sau cel pe care-l placi uh?

| BEBE_6063 a răspuns:

Eu stiam ca te iubeste cel la care te gindesti in acel moment dar eu nu mai cred, spre exemplu am avut un vis urit se facea ca ma alerga o baba urita si cocosata, cind mi-am adus aminte de vis si in acelasi timp m-am uitat la ceas, arata fix 13:00, acum tu ce crezi ca s-a indragostit baba de mine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da