Acum vreo 3-4 ore cand am avut o discutie cu un dobitoc si-am inceput sa ma tem ca n-am urmarit tot firul discutiei... de fapt dobitocul este intr-adevar dobitoc si nu stia ce vorbeste
Acum cateva zile, cand intrasem intr-o zona foarte aglomerata, iar 'utilajul' meu nu se mai accelera.
Când a jucat cu Chelsea arsenal și o pierdut finala
Nicidecum, aia a fost doar o singura infrangere din atatea cate au fost, e drept ca aveam mari sperante de la meciul ala, Chelsea a fost clar superioara Arsenalului.
Voi deja sunteti campioni, pentru prima oara dupa 30 de ani de pauza, felicitari pentru titlu...chiar meritati felicitari!
Nu esti imprevisible boy, baiatul ala de e fan liverpool? ca sa stiu daca sa-mi retrag vorbele
Sunt imprevizibilul
Azi de dimineata inainte sa ma trezesc dorm ce dorm si mi se lovesc dintii, s-a auzit destul de tare, am zis gata, am spart cel putin 4, dar aparent cand m-am dus la oglinda rapid sa ma uit erau toti intacti si m-am linistit
Cand am intrat intr-un grup pe Facebook si citeam intamplari paranormale.Am si iesit de acolo si acum pot dormi linistita ca alta data.
Ieri eram singur acasa, abia venisem de la magazin si se auzea usa dulapului din dormitor inchizandu-se si deschizandu-se.
Am intrat cu adidasul in mana(nu glumesc...) si am vazut ca era pisica mea care isi cauta jucaria prin dulap...
Nu mai stiu cand a fost ultima teama, dar iti spun ultimul moment de nervi.
Am adormit cu laptopul in pat la 20:00, si m.am trezit acum o ora, la 2:00!
Nu stiu ce o sa fac pana dimineata. Daca am sa ma tem de ceva, revin.
Ce fata curajoasa
Nici n-ai idee.
Ooo daa
Vrei şi tu un şlap peste bot? Ţi-l dau moca.
Nu da ce rea ești tu miniono :*
Dacă tot sunt mică, măcar să fiu şi rea.
Ce faci ma? Ai venit sa agăți fete la întrebările mele
Și e ok mama ta acum, cunosc sentimentul, nimic nu e mai groaznic decât sentimentul de neputință
Of tucate tati de micuța
Ah sorry, nu mai detanj
Da e ok am ajutat-o eu :p
Cu ce m-ai ajutat tu, mă?
Pe maică-mea nu pe tine :*
Mă bucur.
Acum câteva zile când m-am bătut cu un păianjen
Uite aici un server de discord minunat cu useri TPU
https://discord.gg/tkmZ2Pc
Alaltaieri am vazut intr'un sac coborat din pod, si cum era deschis o scapat acol un cuib de viespi. Era gol dar tot imi e frica de ele, jur. Am tipat de s'o speriat pana si bunica'mea care era cu mine si mi-o spus sa plec de acol sa nu ma mai sperii. Tie? Astept sa imi spui si tu cv despre tine
pixuletsss întreabă: